Ξαναχτύπησε ο Α.Τσίπρας-«δεν υπάρχουν σύνορα στην θάλασσα». Πάρτι κάνουν στο Μαξίμου...

ΗΠΑ: 36χρονη σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι πατέρα τριών παιδιών που την έβαλε στο αυτοκίνητό του γιατί κρύωνε

Το έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (1/2) όταν ο Γ.Πάλμερ έβαλε στο αυτοκίνητό του την 36χρονη Μ.Ριβουάρ

ΗΠΑ: 36χρονη σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι πατέρα τριών παιδιών που την έβαλε στο αυτοκίνητό του γιατί κρύωνε

Η απόλυτη φρίκη σημειώθηκε στις ΗΠΑ, καθώς 36χρονη σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι πατέρα τριών παιδιών στο Μιζούρι, όταν τον σταμάτησε σε βενζινάδικο και του ζήτησε να τη μεταφέρει κάπου ζεστά γιατί κρύωνε.

Το έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (1/2) όταν ο Γουίλιαμ Πάλμερ έβαλε στο αυτοκίνητό του την 36χρονη Μπρίτανι Ριβουάρ για να τη μεταφέρει σε ένα κλειστό χώρο. Πατέρας 3 παιδιών έβαλε 36χρονη που κρύωνε στο αυτοκίνητό του και αυτή τον σκότωσε με μία σφαίρα στο κεφάλι

Κάποια στιγμή αργότερα, όμως, η Ριβουάρ, η οποία το 2024 είχε συλληφθεί για διάρρηξη αυτοκινήτου, πυροβόλησε τον Πάλμερ στο κεφάλι και του πήρε το αυτοκίνητο, το οποίο, στη συνέχεια εγκατέλειψε.

«Από ό,τι γνωρίζουμε, του ζήτησε σε ένα βενζινάδικο να την πάει σε ένα καταφύγιο για να ζεσταθεί, επειδή κρύωνε», είπε η αρραβωνιαστικιά του Πάλμερ, Ριγιέν Τζόουνς.

Η οικογένειά του είπε ότι ο Πάλμερ, ο οποίος είχε βγει να μαζέψει παλιοσίδερα όταν σκοτώθηκε, ήταν γνωστός για βοήθεια που παρείχε σε αγνώστους.

«Του έλεγα συνέχεια να μην παίρνει πια ανθρώπους από το δρόμο. Το έκανε συχνά. Αν έβλεπε κάποιον να περπατά, τον έπαιρνε και τον πήγαινε όσο πιο μακριά μπορούσε», είπε συγγενής του.

Μετά τη σύλληψή της η Ριβουάρ κατηγορείται για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού και παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.