ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Αυτοκίνητο έπεσε σε παμπ στην Ουάσινγκτον – 14 τραυματίες

Το απόγευμα της Παρασκευής σημειώθηκε το περιστατικό, σε παμπ της κομητείας Άρλινγκτον

ΗΠΑ: Αυτοκίνητο έπεσε σε παμπ στην Ουάσινγκτον – 14 τραυματίες

Πανικός επικράτησε το απόγευμα της Παρασκευής (τοπική ώρα) στην κομητεία Άρλινγκτον της Βιρτζίνια, στην Ουάσινγκτον, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε μια ιρλανδική παμπ, με αποτέλεσμα το κτίριο να πάρει φωτιά και να τραυματιστούν 14 άτομα.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης μετέφεραν οκτώ άτομα σε νοσοκομεία με τέσσερα εξ αυτών να έχουν τραυματιστεί σοβαρά, ανακοίνωσε η αστυνομία της κομητείας. Οι άλλοι τέσσερις ασθενείς έχουν τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή τους, σύμφωνα με την αστυνομία. Οι γιατροί περιέθαλψαν άλλα έξι άτομα στον τόπο του συμβάντος και είναι όλοι τους καλά, σύμφωνα με την αστυνομία.

https://twitter.com/morriskevinm/status/1558227629236518912?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1558227629236518912%7Ctwgr%5E33ed939a3500ffa244c0ab889e724223e15567be%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fworld%2Farticle%2F1273815%2Fipa-autokinito-epese-se-pab-stin-ouasington-14-traumaties%2F

Φωτογραφίες από τη σκηνή είχνουν μια τεράστια τρύπα στην πρόσοψη της παμπ, με σύννεφα καπνού να έχουμν καλύψει την περιοχή.

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής δήλωσε ότι το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 18:45 και οι πυροσβέστες έφτασαν στην παμπ για να τη βρουν τυλιγμένη στις φλόγες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό γιατί το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο κτίριο ή την έκταση των δομικών ζημιών στην παμπ, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.