ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Επτά άνθρωποι βρέθηκαν δολοφονημένοι μέσα σε δυο κατοικίες στο Σικάγο – Ο δράστης διαφεύγει την σύλληψη

Το κίνητρο της μαζικής δολοφονίας δεν είναι σαφές ακόμη

ΗΠΑ: Επτά άνθρωποι βρέθηκαν δολοφονημένοι μέσα σε δυο κατοικίες στο Σικάγο – Ο δράστης διαφεύγει την σύλληψη

Επτά άνθρωποι βρέθηκαν δολοφονημένοι μέσα σε δυο κατοικίες στο Τζολιέτ, προάστιο του Σικάγου, στην Πολιτεία του Ιλινόι, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Στην ανακοίνωση προστίθεται πως η αστυνομία αναζητεί γνωστό των θυμάτων τον οποίο θεωρεί ύποπτο για τις δολοφονίες.

Το κίνητρο της μαζικής δολοφονίας δεν είναι σαφές ακόμη, πρόσθεσε η αστυνομία, διευκρινίζοντας πως πιστεύεται ότι και τα επτά θύματα ανήκαν στην ίδια οικογένεια.

Ο ύποπτος, ο 23χρονος Ρομέο Νανς, φέρεται να οδηγούσε ένα Red Toyota Camry. Σύμφωνα με την αστυνομία, πιστεύεται ότι ήταν «οπλισμένος και επικίνδυνος».

Χθες Δευτέρα «συνολικά επτά άνθρωποι βρέθηκαν δολοφονημένοι», συνόψισε ο Μπιλ Έβανς, ο επικεφαλής της αστυνομίας στην πόλη Τζολιέτ, νοτιοδυτικό προάστιο του Σικάγου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

«Αναζητούμε ύποπτο ονόματι Ρόμιο Νανς», 23 ετών, κάτοικο της περιοχής όπου εντοπίστηκαν τα θύματα, πρόσθεσε. Δόθηκαν παράλληλα στη δημοσιότητα φωτογραφίες του αυτοκινήτου και του αριθμού της πινακίδας του, τονίζοντας πως το αναζητούν.

Το ίδιο όχημα αναζητείται επίσης σε σχέση με άλλα εγκλήματα, που διαπράχθηκαν προχθές Κυριακή: Έας άνδρας σκοτώθηκε και άλλος ένας τραυματίστηκε από σφαίρες στην Τζολιέτ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.