ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

ΗΠΑ για επίθεση με drone στο Κρεμλίνο: «Αντιμετωπίζουμε με μεγάλη επιφύλαξη ότι προέρχεται από τη Μόσχα»

Τι είπε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν

ΗΠΑ για επίθεση με drone στο Κρεμλίνο: «Αντιμετωπίζουμε με μεγάλη επιφύλαξη ότι προέρχεται από τη Μόσχα»

Αμερικανός αξιωματούχος υποστήριξε σήμερα ότι η Ουάσινγκτον προσπαθεί να επιβεβαιώσει την καταγγελία που έκανε η Μόσχα ότι η Ουκρανία επιχείρησε ανεπιτυχώς να δολοφονήσει τον Βλαντίμιρ Πούτιν με επίθεση με drone στο Κρεμλίνο.

«Προσπαθούμε ακόμη να επιβεβαιώσουμε αυτές τις πληροφορίες», είπε ο Αμερικανός αξιωματούχος, μιλώντας υπό τον όρο να μην κατονομαστεί.

«Αν υπήρχε κάτι, δεν υπήρχε προειδοποίηση».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, δήλωσε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την κατηγορία της Ρωσίας ότι η Ουκρανία προσπάθησε να δολοφονήσει τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν χρησιμοποιώντας drones, όμως ταυτόχρονα είπε ότι ο ίδιος θα αντιμετώπιζε «με πολύ μεγάλη επιφύλαξη» οτιδήποτε προέρχεται από το Κρεμλίνο.

Όταν ρωτήθηκε αν η Ουάσινγκτον θα επέκρινε το Κίεβο στην περίπτωση που επέλεγε από μόνο του να πλήξει στόχους εντός του ρωσικού εδάφους, ο Μπλίνκεν είπε ότι αυτές είναι αποφάσεις που λαμβάνει η Ουκρανία για το πώς θα αμυνθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως το Κίεβο – δια του συμβούλου της Ουκρανικής προεδρίας, Μιχαΐλο Ποντολιάκ – διέψευσε οποιαδήποτε εμπλοκή της στην φερόμενη ως απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν στο Κρεμλίνο, αφήνοντας αιχμές για πιθανή προβοκάτσια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.