ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

ΗΠΑ: Η στιγμή που αυτοκίνητο εκτοξεύεται στον αέρα και «καρφώνεται» σε σπίτι – Νεκρή μια 73χρονη (βίντεο)

«Αυτό συμβαίνει μόνο στις ταινίες»

ΗΠΑ: Η στιγμή που αυτοκίνητο εκτοξεύεται στον αέρα και «καρφώνεται» σε σπίτι – Νεκρή μια 73χρονη (βίντεο)

Μια 73χρονη γυναίκα στο Μιζούρι των ΗΠΑ, έχασε τη ζωή της το μεσημέρι της Τρίτης (18/7) σε ένα πρωτοφανές τροχαίο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε με ταχύτητα περίπου 160 χλμ/ώρα εκτοξεύθηκε στον αέρα και «καρφώθηκε» πάνω σε ένα σπίτι.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τη New York Post, η ηλικιωμένη γυναίκα εκτιμάται ότι εκείνη τη στιγμή αντιμετώπιζε κάποιο επείγον ιατρικό πρόβλημα.

Οι κάμερες ασφαλείας στο σπίτι ενός γείτονα κατέγραψαν τις σοκαριστικές εικόνες, στις οποίες φαίνεται το αυτοκίνητο της 73χρονης να πετάει στον αέρα και τελικά να καρφώνεται σε ένα σπίτι, καταστρέφοντας ένα τμήμα του.

Πώς έγινε το πρωτοφανές τροχαίο

Το αυτοκίνητο εκτινάχθηκε στον αέρα πριν το καταγράψει η κάμερα, καθώς πετάχτηκε πάνω από ένα SUV, και κατεδάφισε το μπροστινό δωμάτιο του σπιτιού και προκάλεσε ζημιές στο γειτονικό σπίτι.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της κομητείας του Σεντ Λούις, η ηλικιωμένη -που ανακηρύχθηκε νεκρή επί τόπου- προσέκρουσε σε ένα ανάχωμα με «εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα» πριν βρεθεί στον αέρα.

«Δεν ήταν μία κραυγαλέα περίπτωση υπερβολικής ταχύτητας, αλλά μπορεί να ήταν αποτέλεσμα επείγοντος ιατρικού περιστατικού», δήλωσε στο δίκτυο KSDK εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος της κομητείας του Σεντ Λούις.

«Αυτό συμβαίνει μόνο στις ταινίες»

Μέσα στο σπίτι, ένα μικρό παιδί καθόταν σε ένα κρεβάτι μέσα στο δωμάτιο στο οποίο καρφώθηκε το αυτοκίνητο, σπρώχνοντας το κρεβάτι στον τοίχο.

Το παιδί δεν τραυματίστηκε, σύμφωνα με το δίκτυο KMOV, και οι ενήλικες βρίσκονταν σε άλλο δωμάτιο και συζητούσαν για πολιτική.

Ο Derek Wentzel, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο σπίτι, δήλωσε ότι το αυτοκίνητο «θα μπορούσε να τον είχε χτυπήσει εντελώς… δεν τον χτύπησε για λίγα εκατοστά».

Η σύντροφος του Wentzel και οι γονείς του παιδιού βρίσκονταν επίσης στο σπίτι την ώρα που συνέβη το συγκλονιστικό δυστύχημα.

Σύμφωνα με τον Wentzel το σπίτι μπορεί να έχει καταστραφεί πλήρως. «Είπαν ότι μπορεί να μην μπορέσουμε να μπούμε καθόλου στο σπίτι μας», ανέφερε.

Η μητέρα του Wentzel, η Diane, ανέφερε ότι σοκαρίστηκε όταν βρήκε το σπίτι του γιου της κατεστραμμένο φτάνοντας στο σημείο. «Αυτό συμβαίνει μόνο στις ταινίες», σχολίασε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.