ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

ΗΠΑ: Η στιγμή που διανομέας βάζει τρικλοποδιά σε κλέφτη που κυνηγούσε η αστυνομία (βίντεο)

Το ευχαριστώ της αστυνομίας στον διανομέα

ΗΠΑ: Η στιγμή που διανομέας βάζει τρικλοποδιά σε κλέφτη που κυνηγούσε η αστυνομία (βίντεο)

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που δείχνει έναν διανομέα πίτσας να παίζει καθοριστικό ρόλο στην σύλληψη ενός υπόπτου για κλοπή αυτοκινήτου στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. 

Σύμφωνα με το NBC News, ένας 17χρονος το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, έκλεψε ένα αυτοκίνητο και προσπάθησε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν. Στην προσπάθειά του να ξεφύγει, έπεσε σε μια κολώνα, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει το αυτοκίνητο και να φύγει τρέχοντας.

Τότε, ένας διανομέας πίτσας που ήταν έτοιμος να παραδώσει μια παραγγελία, αντιλήφθηκε την καταδίωξη και άρχισε να παρατηρεί τις κινήσεις του δράστη. Μόλις κατάλαβε ότι ο ύποπτος θα περάσει από μπροστά του, τον περίμενε και του έβαλε τρικλοποδιά. Ο 17χρονος έπεσε, με αποτέλεσμα να τον προλάβουν οι αστυνομικοί και να τον συλλάβουν.

Το ευχαριστώ της αστυνομίας στον διανομέα

«Σας ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθειά σας! Αν ενδιαφέρεστε για δουλειά να ξέρετε ότι ψάχνουμε πάντα ικανά άτομα», έγραψε η αστυνομία του Μπρουκχέιβεν στη σελίδα της στο Facebook, δημοσιεύοντας το βίντεο με την παρέμβαση του διανομέα. Σημειώνεται, ότι και ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας επαίνεσε δημόσια τον υπάλληλό του, επισημαίνοντας ότι εκτός από τη βοήθεια που πρόσφερε στις αρχές, φρόντισε και να παραδώσει και το φαγητό άθικτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.