ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Βίντεο: Η στιγμή που μεγάλη έκρηξη ισοπεδώνει σπίτι στο Άρλινγκτον της Βιρτζίνια την στιγμή που το είχε περικυκλώσει η αστυνομία

Οι Αρχές είχαν εκδώσει ένταλμα έρευνας μετά από καταγγελίες των γειτόνων για πυροβολισμούς

Βίντεο: Η στιγμή που μεγάλη έκρηξη ισοπεδώνει σπίτι στο Άρλινγκτον της Βιρτζίνια την στιγμή που το είχε περικυκλώσει η αστυνομία

Μια τεράστια έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 20.00 (τοπική ώρα) σε σπίτι που βρίσκεται στο Άρλινγκτον της Βιρτζίνια, την ώρα που αστυνομικοί περικύκλωναν το κτίριο προκειμένου να εκτελέσουν ένα ένταλμα έρευνας.

Σύμφωνα με το NBC News, οι τοπικές Αρχές αποφάσισαν να ερευνήσουν το σπίτι εξαιτίας καταγγελιών που είχαν κάνει κάτοικοι της περιοχής νωρίτερα το απόγευμα σχετικά με πυροβολισμούς που είχαν ακούσει από το εσωτερικό του.

Εκτιμώντας ότι είχε γίνει χρήση πιστολιού φωτοβολίδων, αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο για να ψάξουν την οικία, ωστόσο όταν επιχείρησαν να εισέλθουν σε αυτή ο ύποπτος άρχισε να ρίχνει με το όπλο του, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μεγάλη έκρηξη.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το μόνο άτομο στο εσωτερικό του πιστεύεται ότι ήταν ο ύποπτος, που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν τραυματίστηκε ή συνελήφθη.

Κάποιοι κάτοικοι της γύρω περιοχής δήλωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η έκρηξη «ταρακούνησε» όλη τη γειτονιά και ένιωσαν τα σπίτια τους να τρέμουν.

Η πυροσβεστική εξακολουθεί να προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά που έχει ξεσπάσει, ενώ και από τα γύρω σπίτια έχουν απομακρυνθεί οι κάτοικοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο Τζιμ Μάθιους, έγραψε σε ανάρτησή του στο X ότι είδε πολλές φωτοβολίδες πριν από την έκρηξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.