ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

ΗΠΑ: Η στιγμή της εξουδετέρωσης της ένοπλης τρανς σε σχολείο στο Νάσβιλ (βίντεο)

Η Όντρεϊ Χέιλ σκότωσε έξι άτομα σε χριστιανικό δημοτικό σχολείο, μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά

ΗΠΑ: Η στιγμή της εξουδετέρωσης της ένοπλης τρανς σε σχολείο στο Νάσβιλ (βίντεο)

Ένα νέο περιστατικό ένοπλης επίθεσης συγκλονίζει τις ΗΠΑ, με μία 28χρονη να ανοίγει πυρ σε ιδιωτικό Δημοτικό σχολείο του Νάσβιλ της πολιτείας Τενεσί.

Το πρόσωπο που διέπραξε το νέο λουτρό αίματος σκοτώθηκε από αστυνομικούς που έφθασαν στο σημείο. Η αστυνομία έκανε λόγο για τρανς γυναίκα 28 ετών, ονόματι Όντρεϊ Χέιλ η οποία είχε καθαρό ποινικό μητρώο.

Δείτε το νέο βίντεο ντοκουμέντο από την επιχείρηση των αστυνομικών

Μπήκε χθες το πρωί στο μικρό ιδιωτικό χριστιανικό εκπαιδευτικό ίδρυμα της πρωτεύουσας του Τενεσί «The Covenant School», οπλισμένη με δύο τουφέκια εφόδου και πιστόλι, πυροβολώντας γυάλινη πόρτα.

Κατευθύνθηκε στον πρώτο όροφο του εκπαιδευτικού ιδρύματος, στο οποίο είχε φοιτήσει, πυροβόλησε και σκότωσε τρία παιδιά, δυο κορίτσια κι ένα αγόρι, ηλικιών μεταξύ 8 και 9 ετών, και τρεις ενήλικες, ηλικιών μεταξύ 60 και 61 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.