ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

ΗΠΑ: Κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που κλέφτης αυτοκινήτου παρέσυρε και σκότωσε πολίτη που πήγε να τον εμποδίσει

Ο 26χρονος δράστης συνελήφθη λίγο αργότερα όταν είχε τροχαίο με το όχημα που είχε κλέψει και κατηγορείται για ανθρωποκτονία α΄ βαθμού και κλοπή οχήματος

ΗΠΑ: Κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που κλέφτης αυτοκινήτου παρέσυρε και σκότωσε πολίτη που πήγε να τον εμποδίσει

Κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που ένας 38χρονος στις ΗΠΑ, στην προσπάθειά του να σταματήσει την κλοπή ενός οχήματος, παρασύρθηκε από τον οδηγό του με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Στο βίντεο από όσα συνέβησαν πριν από λίγες εβδομάδες στη Βόρεια Καρολίνα φαίνεται ο Τζόναθαν Άνταμ Λεκόμπτ, όπως ήταν το όνομα του 38χρονου, να προσπαθεί να εμποδίσει τον 26χρονο Ρίκι Άλεξ Ντρίγκερς από το να κλέψει έναν γερανό.

«Μην μπεις στο αυτοκίνητο ανόητε» ακούγεται να λέει ο 38χρονος πριν να ανοίξει πυρ κατά του 26χρονου.

Στα δευτερόλεπτα, όμως, που ακολουθούν ο 26χρονος αφού κάνει όπισθεν, στη συνέχεια πατάει γκάζι και παρασύρει τον 38χρονο ενώ εκείνος προσπαθεί να τον αποφύγει.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Μετά την παράσυρσή του ο Λεκόμπτ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο 26χρονος δράστης συνελήφθη λίγο αργότερα όταν είχε τροχαίο με το όχημα που είχε κλέψει και κατηγορείται για ανθρωποκτονία α΄ βαθμού και κλοπή οχήματος ενώ κρατείται χωρίς εγγύηση σε φυλακή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.