ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

ΗΠΑ: Κρατούμενοι φυλακής απέδρασαν με τη βοήθεια… οδοντόβουρτσας! (φωτο)

Οι κρατούμενοι έκαναν στάση για... pancakes και τότε τους έκαναν τσακωτούς

ΗΠΑ: Κρατούμενοι φυλακής απέδρασαν με τη βοήθεια… οδοντόβουρτσας! (φωτο)

Ακριβά πλήρωσαν τη λαιμαργία τους δύο κρατούμενοι φυλακής στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, που έσκαψαν τρύπα με τη βοήθεια οδοντόβουρτσας στο κελί τους και το έσκασαν, για να τους πιάσουν λίγες ώρες αργότερα σε εστιατόριο, όπου είχαν σταματήσει για να φάνε pancakes!

Όπως ανέφερε το γραφείο του σερίφη του Newport News της Βιρτζίνια, η απουσία των κρατουμένων έγινε αντιληπτή κατά την καταμέτρηση ρουτίνας των εγκλείστων στη φυλακή Newport News Jail Annex.


Όπως αποδείχθηκε ο 37χρονος Τζον Κάρζα και ο 43χρονος Άρλεϊ Νίμο είχαν σκάψει μια τρύπα στον τοίχο της φυλακής με τη βοήθεια «πρωτόγονων αυτοσχέδιων εργαλείων», που περιλάμβαναν μια οδοντόβουρτσα και μεταλλικά αντικείμενα.

Οι κρατούμενοι έκαναν στάση για… pancakes και τους έκαναν τσακωτούς
Στη συνέχεια οι δύο κρατούμενοι σκαρφάλωσαν έναν πανύψηλο τοίχο της φυλακής και κατάφεραν να αποδράσουν.

Ωστόσο, μετά το σήμα που εξέδωσαν οι Αρχές, οι δύο κρατούμενοι εντοπίστηκαν από πελάτες παραρτήματος της αλυσίδας εστιατορίων Ihop (International House of Pancakes), που ειδικεύεται στα pancakes, και λίγο αργότερα συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν πίσω στη φυλακή.

Ο ένας εξ’ αυτών, ο Γκάρζα, κρατείτο για περιφρόνηση δικαστηρίου και παραβίαση όρων αναστολής, ενώ ο Νίμο για απάτη με πιστωτικές κάρτες, πλαστογραφία και κατοχή εργαλείων διάρρηξης μεταξύ άλλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.