ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

ΗΠΑ: Μάνα δεν… άντεξε τη γκρίνια του γιου της για τα οικονομικά τους προβλήματα και τον στραγγάλισε

Παραδέχτηκε ότι στραγγάλισε τον γιο της για να μην χρειαστεί «να μεγαλώσει με αυτές τις οικονομικές δυσκολίες»

ΗΠΑ: Μάνα δεν… άντεξε τη γκρίνια του γιου της για τα οικονομικά τους προβλήματα και τον στραγγάλισε

Μια μητέρα από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ κατηγορείται ότι στραγγάλισε τον 11χρονο γιο της με μια ζώνη επειδή δεν ήθελε να μεγαλώσει μέσα στη φτώχεια και την ανέχεια της οικογένειας.

Η 50χρονη Ruth DiRienzo-Whitehead αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο για τη δολοφονία του μικρού Matthew Whitehead. Το άτυχο αγόρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι τους.

Η μητέρα είπε στους αστυνομικούς ότι ο γιος της «έκλαιγε και γκρίνιαζε όλη μέρα» για τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας.

Η DiRienzo-Whitehead παραδέχτηκε ότι στραγγάλισε τον γιο της για να μην χρειαστεί «να μεγαλώσει με αυτές τις οικονομικές δυσκολίες».

Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι της οικογένειας όταν ο πατέρας του αγοριού ανακάλυψε το πτώμα του στην κρεβατοκάμαρα, όπου είχε πάει να κοιμηθεί με τη μητέρα του.

Ο πατέρας είχε βρει το υπνοδωμάτιο κλειδωμένο και τη σύζυγό του και το αυτοκίνητό τους να λείπουν.

Οι αρχές ισχυρίζονται ότι η DiRienzo-Whitehead έφυγε από το σπίτι αφού στραγγάλισε τον γιο της.

Η ζώνη που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία βρέθηκε αργότερα μέσα στο όχημα.

Η DiRienzo-Whitehead συνελήφθη και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο πρώτου και τρίτου βαθμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.