ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Οργή διαδηλωτών κατά του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του Τζο Μπάιντεν (βίντεο)

Οι διαδηλωτές ακούγονταν να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα

ΗΠΑ: Οργή διαδηλωτών κατά του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του Τζο Μπάιντεν (βίντεο)

Σχεδόν 100 διαδηλωτές βρέθηκαν στην συνάντηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ στη Βοστώνη με τον Τζο Μπάιντεν, φωνάζοντας συνθήματα κατά της βασιλείας και του Αμερικανού προέδρου.

Οι διαδηλωτές ακούγονταν να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα όπως «Γα@@ω τη βασιλική οικογένεια» και «Ο Τζο Μπάιντεν είναι απεργοσπάστης», την ώρα που οι δύο άνδρες συναντιόντουσαν στην προεδρική βιβλιοθήκη Τζον Φ. Κένεντι στην πόλη.

Πιστεύετε ότι τα νυν τηλεοπτικά δίκτυα ενημέρωσης είναι:

  • Ανεξάρτητα από την κυβέρνηση (2%, 426 Votes)
  • Μερικώς εξαρτώμενα (3%, 708 Votes)
  • Πλήρως εξαρτώμενα (57%, 14.821 Votes)
  • Δεν βλέπω ειδήσεις στην τηλεόραση πλέον (38%, 9.913 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.868

Loading ... Loading ...

Τι προκάλεσε αντιδράσεις

Η διαμαρτυρία ακολούθησε την ψηφοφορία στη Γερουσία των ΗΠΑ που αναγκάζει τα συνδικάτα των εργαζομένων στους σιδηροδρόμους να συνάψουν νέα εργατική σύμβαση, η οποία καταργεί την παροχή επτά ημερών αναρρωτικής άδειας στους εργαζομένους.

Ο Μπάιντεν υπέγραψε τη νομοθεσία την Πέμπτη, σημειώνοντας την οικονομική ζημιά που θα προκαλούσε στη χώρα μια απεργία των σιδηροδρόμων αυτή την εποχή του χρόνου.

«Σε ό,τι αφορά στη βασιλική οικογένεια, το αστείο είναι ότι σας διώξαμε το 1776» είπε στη MailOnline ο Nick Wurst από το συνδικάτο της Railroad Workers United. «Θα έλεγα στον Τζο Μπάιντεν και στον πρίγκιπα Ουίλιαμ να προσέχουν. Οι εργαζόμενοι παντού παίρνουν ένα ραβδί και προσπαθούν να αντεπιτεθούν στις ΗΠΑ και στη Βρετανία. Ο αγώνας δεν έχει τελειώσει».

Η Claire Bayler, από την Ανεξάρτητη Σοσιαλιστική Ομάδα, πρόσθεσε πως «το μήνυμά μας στον Τζο Μπάιντεν και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ είναι ότι οι εργαζόμενοι θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας, ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποχωρήσουμε σε αυτόν τον αγώνα απέναντι στις εταιρείες κολοσσούς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσθεσε, δε, ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η βασιλική οικογένεια είναι «συνένοχοι στην εκμετάλλευση των εργαζομένων στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.