ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πάντως εμείς τα μανιτάρια τα προτιμούμε «σοτέ» και όχι πυρηνικά!

ΗΠΑ: Παντρεμένη καθηγήτρια έκανε 30 φορές σεξ με 17χρονο και καταδικάστηκε

Καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλακή

ΗΠΑ: Παντρεμένη καθηγήτρια έκανε 30 φορές σεξ με 17χρονο και καταδικάστηκε

Μια παντρεμένη καθηγήτρια στις ΗΠΑ, η Χέδερ Χέιρ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 13 ετών  επειδή έκανε σεξ 30 φορές με έναν 17χρονο μαθητή.

Μάλιστα μια από τις συνερεύσεις έγινε ενώ ήταν σε ταξίδι με τους υπόλοιπους συμμαθητές του στην Ουάσινγκτον.

Η Χέιρ δίδασκε Οικιακή Οικονομία στο λύκειο Bryant στο Αρκάνσας όπου συνάντησε τον ανήλικο. Η ίδια, μάλιστα, το 2020 είχε γίνει γνωστή στις ΗΠΑ όταν μαθητές της την αποχαιρέτησαν στην εκπομπή Good Morning America αφού τα μαθήματα ακυρώθηκαν λόγω πανδημίας.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα ο 17χρονος J.R. είπε στην αστυνομία ότι συνάντησε την Χέιρ την πρώτη ημέρα της τελευταίας του χρονιάς στο Λύκειο, το φθινόπωρο του 2021. «Η Χέιρ ξεκίνησε με κατ΄ιδίαν συναντήσεις συμβουλευτικής πριν να του δώσει το τηλέφωνό της και να ξεκινήσουν επαφές μέσω Instagram και Snapchat. Κάποια στιγμή του είπε ότι ονειρευόταν να κάνει σεξ» συμπλήρωσε ο εισαγγελέας.

Βάσει της δικογραφίας η 33χρονη καθηγήτρια είχε 20 έως 30 σεξουαλικές συνευρέσεις με τον 17χρονο μαθητή το σχολικό έτος 2021-2022 σε διάφορες τοποθεσίες συμπεριλαμβανομένων του σπιτιού της, της σχολικής αίθουσας και του χώρου στάθμευσης του σχολείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Χέιρ, η οποία δεν δίστασε να κάνει σεξ με τον 17χρονο και κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής τον Απρίλιο του 2022 στην Ουάσινκτον, ομολόγησε την ενοχή της, μεταξύ άλλων, για σεξουαλική επίθεση με ανήλικο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.