ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Πρώην αθλητής MMA δολοφόνησε με 17 μαχαιριές τη σύντροφό του επειδή τον χώρισε

Έκρυψε το πτώμα της στην ντουλάπα

ΗΠΑ: Πρώην αθλητής MMA δολοφόνησε με 17 μαχαιριές τη σύντροφό του επειδή τον χώρισε

Πρώην μαχητής πολεμικών τεχνών φέρεται να μαχαίρωσε 17 φορές την πρώην του και μετά πέταξε το πτώμα σε ντουλάπα, προκαλώντας σοκ στις ΗΠΑ.

Ένας πρώην μαχητής ΜΜΑ κατηγορείται ότι μαχαίρωσε την πρώην φίλη του 17 φορές και στη συνέχεια έβαλε το πτώμα της στην ντουλάπα του μετά από καυγά έξω από το σπίτι της κοπέλας, στο Τενεσί των ΗΠΑ.

Πρόκειται για τον 28χρονο Dwayne Herelle Jr., οποίος κατηγορείται για φόνο αφού φέρεται να μαχαίρωσε την 24χρονη Irene Torres έξω από το σπίτι που διέμενε μαζί με τους γονείς της τις πρώτες πρωινές ώρες της 29ης Ιανουαρίου, σύμφωνα με την αδελφή της και τοπικά δημοσιεύματα.

Ο Herelle φέρεται να περίμενε την Torres να επιστρέψει στο σπίτι από τη βάρδιά της στη δουλειά και στη συνέχεια «τρύπωσε από πίσω και της έστησε ενέδρα», είπε η μεγαλύτερη αδελφή του θύματος.

«Την έσυραν και τη μαχαίρωσαν επανειλημμένα μπροστά από το σπίτι των γονιών της», έγραψε.

Την Τετάρτη, οι ερευνητές αποκάλυψαν ότι η Torres είχε μαχαιρωθεί «πάνω από 17 φορές».

Έκρυψε το πτώμα στην ντουλάπα

Στη συνέχεια, ο Herelle έσυρε το πτώμα της Torres στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του και οδήγησε στο σπίτι του, όπου έβαλε τη σορό της σε έναν κάδο και τον έκρυψε στη ντουλάπα του, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο υπαστυνόμος του αστυνομικού τμήματος του Νάσβιλ δήλωσε στο δικαστήριο ότι το ζευγάρι διαπληκτίστηκε πριν από την επίθεση, σύμφωνα με το τοπικό πρακτορείο, μεταδίδει η Νew York Post.

Ο Herelle πέταξε επίσης ένα ματωμένο παντελόνι και μια τσάντα που ανήκε στην Torres σε έναν κάδο απορριμμάτων πίσω από ένα παντοπωλείο, δήλωσε ο υπαστυνόμος και επικεφαλής της έρευνας.


Οι γονείς της Torres επανεξέτασαν το υλικό παρακολούθησης έξω από το σπίτι τους αφού συνειδητοποίησαν ότι η κόρη τους δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι και φέρεται να είδαν τον Herelle να την σέρνει έξω από το κάδρο της κάμερας, δήλωσε η αστυνομία.

Ο πατέρας της Torres ήρθε αντιμέτωπος με τον πρώην της κόρης του, ο οποίος αρχικά του είπε ότι ήταν σε ξενοδοχείο, πριν να ομολογήσει τη δολοφονία και να του πει ότι το πτώμα της βρισκόταν στη ντουλάπα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.