ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στο Μίσιγκαν – Ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες (upd)

Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι μπορεί να υπάρχουν πολλά θύματα

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στο Μίσιγκαν – Ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 22:15) Συναγερμός σήμανε στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, καθώς την Πέμπτη σημειώθηκε περιστατικό με πυροβολισμούς σε ξενοδοχείο της περιοχής.

«Αυτή η κατάσταση είναι σε εξέλιξη και επικίνδυνη. Μείνετε μακριά από το σημείο» έγραψε η αστυνομία στο Twitter.

Οι Αρχές δεν έχουν αποκαλύψει τι οδήγησε στους πυροβολισμούς, πόσοι ύποπτοι εμπλέκονται ή αν κάποιος έχει τραυματιστεί. Ωστόσο, σε τοπικά ΜΜΕ αναφέρεται ότι ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και ότι υπάρχουν αρκετοί τραυματίες. Τα ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ένας ένοπλος έχει ταμπουρωθεί στον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου και πυροβολεί από το παράθυρο, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί ως τώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.