ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Στη φυλακή καθηγήτρια γυμναστικής που επιτέθηκε σεξουαλικά σε μαθητή της

Από ένα ανώνυμο email ενημερώθηκε η αστυνομία για την πολυετή σεξουαλική "σχέση" της με τον μαθητή της

ΗΠΑ: Στη φυλακή καθηγήτρια γυμναστικής που επιτέθηκε σεξουαλικά σε μαθητή της

Μια καθηγήτρια γυμναστικής από το Νιου Τζέρσεϊ φυλακίστηκε όταν ένας πρώην μαθητής της περιέγραψε με λεπτομέρειες τη σεξουαλική τους “σχέση” που διήρκεσε όσα χρόνια πήγαινε στο λύκειο.

Η πρώην καθηγήτρια του Bridgewater-Raritan High School Lydia Pinto, 38 ετών, κατηγορήθηκε στις 8 Νοεμβρίου για σεξουαλική επίθεση πρώτου βαθμού και δύο κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση δεύτερου βαθμού.

Βαρύ είναι το κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει η Lyndia Pindo

Η εισαγγελεία ξεκίνησε έρευνα για την Pinto στις 16 Οκτωβρίου, όταν το αστυνομικό τμήμα έλαβε ένα ανώνυμο email που περιγράφει λεπτομερώς τη φερόμενη σχέση της με τον μαθητή.

Το θύμα, o οποίος είναι ενήλικας πλέον, βρέθηκα και έδωσε κατάθεση. «Το θύμα ανέφερε ότι είχε συνάψει “σχέση” με την Pinto. H σχέση τους έγινε σεξουαλική όταν το θύμα ήταν μεταξύ 14 και 15 ετών και συνεχίστηκε μέχρι το τελευταίο έτος του λυκείου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τη σύλληψή της, η Pinto εισήχθη στη φυλακή και μετά από 7 μέρες, αφέθηκε ελεύθερη εν αναμονή της δίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.