ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Συνελήφθη 47χρονη που δηλητηρίασε 51χρονο λίγες ώρες αφού αυτός κληρονόμησε 30 εκατ. δολάρια (φώτο)

Ο Έντουαρντ Ράιλι Τζούνιορ αρρώστησε μετά τη συνάντησή του με τον δικηγόρο του

ΗΠΑ: Συνελήφθη 47χρονη που δηλητηρίασε 51χρονο λίγες ώρες αφού αυτός κληρονόμησε 30 εκατ. δολάρια (φώτο)

Μια 47χρονη στη Βόρεια Ντακότα των ΗΠΑ, συνελήφθη για τη δολοφονία μέσω δηλητηρίασης του 51χρονου συντρόφου της λίγες ώρες αφού εκείνος είχε κληρονομήσει 30 εκατ. δολάρια.

Η Ίνα Τέα Κενόγιερ, όπως είναι το όνομα της 47χρονης, συνελήφθη στις 30 Οκτωβρίου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σε βάρος του Έντουαρντ Ράιλι Τζούνιορ.

Σύμφωνα με έγγραφα της δικογραφίας που επικαλείται η New York Post, ο Ράιλι αρρώστησε λίγη ώρα μετά τη συνάντηση που είχε στις 3 Σεπτεμβρίου με τον δικηγόρο του προκειμένου να προχωρήσει υπόθεση κληρονομιάς ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων.

Κατά την ίδια πηγή η Κενόγιερ κάλεσε σε βοήθεια την επόμενη ημέρα με τους διασώστες να εντοπίζουν χωρίς τις αισθήσεις του τον 51χρονο. Ο Ράιλι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου κατέληξε την επόμενη ημέρα, στις 5 Σεπτεμβρίου.

Η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του έδειξε ως αιτία θανάτου την δηλητηρίαση.

«Η υπόθεση είναι εξαιρετικά περίπλοκη» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσοι παρείχαν πληροφορίες προκειμένου να «δεθεί» η υπόθεση.

Μετά τη σύλληψή της η Κενόγιερ κρατείται σε φυλακή μέχρι να οδηγηθεί στο δικαστήριο ενώ η έρευνα παραμένει σε εξέλιξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.