Καλό τριήμερο και ας μας φωτίσει το Άγιο Πνεύμα!

ΗΠΑ: Συνετρίβη αεροσκάφος στη Γιούτα – Τέσσερις νεκροί

Τα συντρίμμια εντόπισε ελικόπτερο της Air Medical

ΗΠΑ: Συνετρίβη αεροσκάφος στη Γιούτα – Τέσσερις νεκροί

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Τη ζωή τους έχασαν τέσσερις επιβάτες αεροσκάφους που συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του στη Γιούτα των ΗΠΑ.

Tο γραφείο του σερίφη της κομητείας Γκραντ, αναφέρει πώς η κλήση που έλαβαν ήταν ότι το αεροσκάφος κατέπεσε την Κυριακή στις 20:30.

Ένα ελικόπτερο της Air Medical εντόπισε τα συντρίμμια του αεροπλάνου και αμέσως αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο της συντριβής.

Σε δήλωσή του το γραφείο του σερίφη ανέφερε ότι «Οι προσπάθειες διάσωσης ολοκληρώθηκαν. Τέσσερις επιβαίνοντες δυστυχώς δεν επέζησαν από τη σύγκρουση. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν μόλις ενημερωθούν τα μέλη της οικογένειας».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.