ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Zευγάρι vegan άφησε το 18 μηνών παιδί τους να πεθάνει από την πείνα – Το τάιζαν μόνο λαχανικά

Το παιδί πέθανε από επιπλοκές υποσιτισμού

ΗΠΑ: Zευγάρι vegan άφησε το 18 μηνών παιδί τους να πεθάνει από την πείνα – Το τάιζαν μόνο λαχανικά

Ασύλληπτο είναι αυτό που συνέβη στη Φλόριντα, όπου μια vegan μητέρα άφησε το μόλις 18 μηνών μωρό της, να πεθάνει από υποσιτισμό, αφού το τάιζε μόνο ωμά φρούτα και λαχανικά.

Η 39χρονη, Σέιλα Ο’Λίρι, κρίθηκε ένοχη από δικαστήριο των ΗΠΑ για τη δολοφονία του παιδιού της και αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη.

Η ίδια και ο σύζυγός της είπαν στην αστυνομία ότι ο μικρός Έζρα ακολουθούσε μια αυστηρή vegan δίαιτα, αλλά και ότι τρεφόταν επίσης με θηλασμό.

Το αδικοχαμένο αγοράκι, ζύγιζε μόλις 17 κιλά – 7 κιλά κάτω από το μέσο όρο – όταν οι γονείς του παρατήρησαν ότι είχε σταματήσει να αναπνέει, σύμφωνα με τη New York Post.

«Επέλεξε να αγνοήσει τις κραυγές του…»

Η νεκροψία έδειξε ότι το αγοράκι πέθανε από επιπλοκές υποσιτισμού.

Οι εισαγγελείς κατηγόρησαν τη μητέρα ότι δεν ζήτησε την κατάλληλη ιατρική φροντίδα για τον γιο της όταν συνειδητοποίησε ότι ήταν άρρωστος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Επέλεξε να αγνοήσει τις κραυγές του», είπε η Βοηθός Εισαγγελέα Σάρα Μίλερ κατά τη διάρκεια της τελευταίας δίκης. «Δεν χρειαζόταν ζυγαριά για να δει τα οστά του. Δεν χρειαζόταν ζυγαριά για να ακούσει το κλάμα του», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.