
Η 21χρονη Mobina Beheshti επιβεβαίωσε ότι είναι ζωντανή και καλά στην υγεία της, αφού αναφέρθηκε ως νεκρή από την ιρανική «αντιπολίτευση» και τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με αυτά, η νεαρή κοπέλα έχασε τη ζωή της από πυροβολισμό στις 8 Ιανουαρίου, στις διαδηλώσεις κατά του θεοκρατικού καθεστώτος στο Ιράν.
Δείτε βίντεο:
NEW:
🇮🇷🇮🇱 Another ‘DEAD’ girl comes back to life in Iran — Mehr News
Shocked 21-year-old Mobina Beheshti confirms she’s alive and well after being reported as ‘killed’ by Iranian ‘opposition’ and Israeli media.
The Israelis and Iranian monarchists are using random photos from… pic.twitter.com/cueL6iENbS
— Megatron (@Megatron_ron) January 29, 2026
Οι Ισραηλινοί και η ιρανική αντιπολίτευση φέρονται να χρησιμοποιούν τυχαίες φωτογραφίες από πραγματικά πρόσωπα για να δημιουργήσουν προπαγάνδα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.