ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ιράν: Αποκαταστάθηκε η επικοινωνία με το ελληνόκτητο τάνκερ – Καλά στην υγεία τους οι ναυτικοί

Όπως ενημέρωσε η διαχειρίστρια εταιρία οι προσπάθειες επικοινωνίας καρποφόρησαν

Ιράν: Αποκαταστάθηκε η επικοινωνία με το ελληνόκτητο τάνκερ – Καλά στην υγεία τους οι ναυτικοί

Όλοι οι ναυτικοί – μέλη του πληρώματος του δεξαμενόπλοιου ST. NIKOLAS, το οποίο κατέλαβαν οι ιρανικές αρχές, είναι καλά στην υγεία τους και ασφαλείς.

Όπως ενημέρωσε η διαχειρίστρια εταιρία οι προσπάθειες επικοινωνίας καρποφόρησαν, μετά το κενό που προηγήθηκε καθώς οι ιρανικές είχαν απενεργοποιήσει όλα τα από τις 11 Ιανουαρίου όλα τα δορυφορικά συστήματα επικοινωνίας του πλοίου με συνέπεια να μην είναι δυνατός ο εντοπισμός του. Τελικά το πλοία εντοπίστηκε χθες στο αγκυροβόλιο του Bandar Abass στο Ιράν.

Υπενθυμίζεται ότι το πλοίο είχε φορτώσει τις προηγούμενες ημέρες στη Βασόρα (Ιράκ) ένα φορτίο περίπου 145.000 μετρικών τόνων αργού πετρελαίου με προορισμό την Aliaga (Τουρκία), μέσω της διώρυγας του Σουέζ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διαχειρίστρια εταιρεία του σκάφους ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή όλες τις αρμόδιες ελληνικές και διεθνείς αρχές και συνεχίζει να βρίσκεται σε στενή και αδιάλειπτη συνεργασία μαζί τους, καθώς και με τις οικογένειες των μελών του πληρώματος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.