ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισπανία: Άνδρας επιτέθηκε και έκλεψε ζευγάρι κατά τη διάρκεια ερωτικής πράξης σε παιδική χαρά

Ο δράστης παραμένει υπό κράτηση ως ύποπτος για κλοπή και σεξουαλική επίθεση

Ισπανία: Άνδρας επιτέθηκε και έκλεψε ζευγάρι κατά τη διάρκεια ερωτικής πράξης σε παιδική χαρά

Ένας 21χρονος άνδρας συνελήφθη στην Ισπανία και κατηγορείται για επίθεση κατά ενός ζευγαριού που έκανε σεξ σε πάρκο, αφού τους ρώτησε αν θα μπορούσε να συμμετάσχει και εκείνοι αρνήθηκαν.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Λογρόνιο κοντά στην Παμπλόνα και τη Σαραγόσα.

Σύμφωνα με τη βρετανική metro που επικαλείται τοπικά ΜΜΕ, ο 21χρονος εντόπισε το ζευγάρι να κάνει σεξ ημίγυμνο μέσα σε μια παιδική χάρα της πόλης Λογρόνιο της Ισπανίας, το οποίο βρισκόταν δίπλα από ένα σχολείο. Φέρεται να τους ρώτησε αν μπορεί να συμμετάσχει μαζί τους και όταν εκείνοι αρνήθηκαν, έκανε την επίθεσή του.

Ο 21χρονος χτύπησε τον άνδρα και επιτέθηκε σεξουαλικά στη γυναίκα ενώ έκλεψε και τιμαλφή που ανήκαν στο ζευγάρι. Ένας κάτοικος της περιοχής είχε ήδη καλέσει τις Αρχές για να συλλάβουν το ζευγάρι που έκαναν σεξ σε κοινή θέα και τους είπε για την επίθεση του 21χρονου.

Ο 21χρονος παραμένει υπό κράτηση ως ύποπτος για κλοπή και σεξουαλική επίθεση, ενώ τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι τη στιγμή της σύλληψής του, βρέθηκε πάνω του το κινητό τηλέφωνο του άνδρα που φέρεται να χτύπησε στο πάρκο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.