
Ο γάμος του Άνβερ Νετανιάχου, του γιου του Ισραηλινού πρωθυπουργού, ο οποίος είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, ακυρώθηκε εν μέσω της συνεχιζόμενης σύγκρουσης με το Ιράν, σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο γάμος του γιου του πρωθυπουργού προκάλεσε αντιδράσεις. Συγκεκριμένα, προκάλεσε την οργή ορισμένων αντικυβερνητικών διαδηλωτών, οι οποίοι καταδίκασαν την οικογένεια Νετανιάχου για τη διοργάνωση της γιορτής, ενώ Ισραηλινοί όμηροι εξακολουθούν να κρατούνται στη Γάζα.
Έτσι, λόγω των παραπάνω, η οικογένεια του Μ.Νετανιάχου αποφάσισε να ακυρώσει τον γάμο, ενώ δεν είναι γνωστό το πότε τελικά θα πραγματοποιηθεί.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.