ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θρύλο οι Έλληνες! Θρήνο οι Ιταλοί!

Ισραήλ: Επικοινωνία Ρ.Τ.Ερντογάν με Β.Πούτιν και Α.Γκουτέρες για το Μεσανατολικό

Συζητήθηκαν πρωτοβουλίες για την αποκλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή

Ισραήλ: Επικοινωνία Ρ.Τ.Ερντογάν με Β.Πούτιν και Α.Γκουτέρες για το Μεσανατολικό

Με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν και τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες επικοινώνησε σήμερα (10/10) ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Στο επίκεντρο της συζήτησης των τριών ανδρών βρέθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, αναφορικά με τον πόλεμο στο Ισραήλ.

Ερντογάν και Γκουτέρες εξέτασαν τρόπους για την παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας στους κατοίκους της Γάζας, με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ να επισημαίνει ότι ο αριθμός των εκτοπισμένων Παλαιστινίων θα αυξηθεί σημαντικά εξαιτίας της ανάφλεξης της βίας. Από την πλευρά του, ο Τούρκος πρόεδρος εξέφρασε την ανησυχία του ότι τυχόν «δυσανάλογη» απάντηση του Ισραήλ στις επιθέσεις της Χαμάς θα βυθίσει σε τέλμα τις διπλωματικές προσπάθειες για τον τερματισμό των εχθροπραξιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν-Πούτιν, συζητήθηκαν πρωτοβουλίες για την αποκλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή, καθώς και για την παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας στην υπό ισραηλινή πολιορκία Λωρίδα της Γάζας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.