ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ισραήλ: O στρατός αναφέρει πως είναι αδύνατο να προσδιοριστεί πως σκοτώθηκε η δημοσιογράφος Σιρίν Αμπού Άκλεχ

Το Ισραήλ δεν δίνει πληροφορίες σε σχέση με τους δολοφόνους

Ισραήλ: O στρατός αναφέρει πως είναι αδύνατο να προσδιοριστεί πως σκοτώθηκε η δημοσιογράφος Σιρίν Αμπού Άκλεχ

Ο ισραηλινός στρατός επανέλαβε σήμερα ότι είναι «αδύνατο» να προσδιοριστεί ο τρόπος με τον οποίο σκοτώθηκε η Σιρίν Αμπού Άκλεχ, αφότου ο ΟΗΕ ανέφερε ότι η Παλαιστινιοαμερικανή δημοσιογράφος πυροβολήθηκε θανάσιμα από ισραηλινές δυνάμεις στις 11 Μαΐου στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

«Δεν πυροβολήθηκε σκόπιμα»

Η δημοσιογράφος του Al Jazeera «δεν πυροβολήθηκε σκόπιμα από έναν Ισραηλινό στρατιώτη και είναι αδύνατο να προσδιοριστεί αν σκοτώθηκε από έναν Παλαιστίνιο ένοπλο που πυροβολούσε αδιακρίτως στην περιοχή όπου βρισκόταν η ίδια, ή ακούσια από έναν Ισραηλινό στρατιώτη», ανέφερε ο στρατός σε ανακοίνωσή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα σήμερα, η Ραβίνα Σαμντασάνι, εκπρόσωπος της Υπατης Αρμοστείας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του ΟΗΕ, τόνισε πως «όλες οι πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει -προερχόμενες και από τον ισραηλινό στρατό και τον παλαιστίνιο γενικό εισαγγελέα- συγκλίνουν στο γεγονός ότι τα πυρά που σκότωσαν τη Σιρίν Αμπού Ακλεχ και τραυμάτισαν τον συνάδελφό της Αλι Σαμούντι προέρχονταν από τις ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας και όχι από αδιευκρίνιστα παλαιστινιακά πυρά, όπως ισχυρίζονταν οι ισραηλινές αρχές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.