ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ισραήλ: Οι μαχητές της Χαμάς απελευθέρωσαν μια Αμερικανίδα και την κόρη της

Ένοπλοι της Χαμάς απήγαγαν τουλάχιστον 200 ομήρους και σκότωσαν περίπου 1.400 ανθρώπους κατά την επιδρομή της 7ης Οκτωβρίου

Ισραήλ: Οι μαχητές της Χαμάς απελευθέρωσαν μια Αμερικανίδα και την κόρη της

Μια Αμερικανίδα και η κόρη της, απελευθερώθηκαν από του μαχητές της Χαμάς «για ανθρωπιστικούς λόγους» δήλωσε ο εκπρόσωπος της ένοπλης πτέρυγας της οργάνωσης, των Ταξιαρχιών Εζεντίν αλ Κάσαμ, Αμπού Ουμπάιντα.

Η Χαμάς ανταποκρίθηκε στις προσπάθειες που κατέβαλε το Κατάρ για την απελευθέρωση των ομήρων, πρόσθεσε.

Τι γνωρίζουμε για τους ομήρους της Χαμάς

Ένοπλοι της παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς απήγαγαν τουλάχιστον 200 ομήρους και σκότωσαν περίπου 1.400 ανθρώπους κατά την επιδρομή της 7ης Οκτωβρίου στη Λωρίδα της Γάζας σε κοινότητες και στρατιωτικές βάσεις στο νότιο Ισραήλ.

Το Ισραήλ ανταπάντησε “σφυροκοπώντας” τη Γάζα με αεροπορικές επιθέσεις, σκοτώνοντας χιλιάδες ανθρώπους και έχει δηλώσει ότι θα αναλάβει δράση για την απελευθέρωση των ομήρων και θα αφανίσει τη Χαμάς.

Το Ισραήλ έχει συγκεντρώσει τεθωρακισμένα και στρατεύματα κοντά στην περίμετρο του θύλακα και κάλεσε τους Παλαιστίνιους να εγκαταλείψουν τη βόρεια Γάζα πριν από την αναμενόμενη χερσαία εισβολή. Η Χαμάς έχει αφήσει να εννοηθεί ότι μπορεί να γίνει ανταλλαγή των ομήρων με περίπου 6.000 Παλαιστινίους που κρατούνται σε ισραηλινές φυλακές.

Το 2011, το Ισραήλ επικρίθηκε από κάποιους από τους πολίτες του για την ανταλλαγή 1.027 Παλαιστινίων κρατουμένων για να εξασφαλίσει την απελευθέρωση ενός Ισραηλινού στρατιώτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Ισραήλ έχει δηλώσει ότι δεν θα τερματιστεί ο αποκλεισμός που έχει επιβάλει στον θύλακα χωρίς να απελευθερωθούν οι Ισραηλινοί όμηροι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.