Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Ισραήλ: Όχημα έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου και παρέσυρε πεζούς – Τουλάχιστον 8 τραυματίες (βίντεο-φωτο)

Ο δράστης εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος και το όχημα - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του

Ισραήλ: Όχημα έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου και παρέσυρε πεζούς – Τουλάχιστον 8 τραυματίες (βίντεο-φωτο)

Την Πέμπτη, κοντά στη Νετάνια στο κεντρικό Ισραήλ, οκτώ άτομα τραυματίστηκαν σε πιθανή επίθεση με όχημα, όταν ένας έπεσε με το αυτοκίνητο του σε στάση λεωφορείου, παρασύροντας πεζούς.

Ο δράστης εγκατέλειψε τόσο το σημείο του ατυχήματος όσο και το όχημα, με τις αστυνομικές αρχές να έχουν ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Από τους τραυματίες, ένας 20χρονος άνδρας και μια 18χρονη γυναίκα νοσηλεύονται με μέτρια τραύματα, ενώ τρία ακόμη άτομα είναι σε ελαφριά έως μέτρια κατάσταση και άλλα τρία υπέστησαν ελαφρούς τραυματισμούς, σύμφωνα με την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης Magen David Adom.

Σύμφωνα με πληροφορίες του timesofisrael, το περιστατικό συνέβη σε στάση λεωφορείου στην οδό 57 κοντά στην είσοδο του Kfar Yona.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο κοντινό Ιατρικό Κέντρο Hillel Yaffe στην Hadera και στο Νοσοκομείο Laniado στη Νετάνια.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είναι Ισραηλινός και έχει ταυτοποιηθεί από την αστυνομία και την υπηρεσία ασφαλείας Shin Bet, σύμφωνα με το Kan news. Σύμφωνα με το μέσο ενημέρωσης, οι αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από τον ύποπτο.

Αξιωματικοί του σταθμού και της περιφέρειας πραγματοποίησαν έρευνες κατά μήκος των δρόμων και σε ανοιχτές περιοχές, με τη βοήθεια άλλων δυνάμεων ασφαλείας, ελικοπτέρων της αστυνομίας, μονάδων μοτοσικλετιστών και μονάδων με σκύλους, σύμφωνα με την αστυνομία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.