Ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών, Γκίντεον Σάαρ, δήλωσε νωρίτερα στο CNN ότι η επιχείρηση του Ισραήλ εναντίον του Ιράν στοχεύει στο να εμποδίσει το Ιράν από το να αποκτήσει πυρηνικά όπλα και όχι στην ανατροπή της κυβέρνησης της Τεχεράνης.
«Ο στόχος δεν είναι η αλλαγή του καθεστώτος. Αυτό θα το αποφασίσει ο ιρανικός λαός. Εμείς, το Ισραήλ, δεν βλέπουμε τον ιρανικό λαό ως εχθρό μας» είπε ο Σάαρ.
Ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ ανέφερε ότι το Ισραήλ έχει ήδη επιτύχει «σημαντική επιτυχία» στη στρατιωτική του εκστρατεία, προσθέτοντας ότι προηγούμενες εκτιμήσεις έδειχναν ότι η Ισλαμική Δημοκρατία θα μπορούσε να αναπτύξει μια ατομική βόμβα «μέσα σε έξι μήνες» και διαθέτει αρκετό εμπλουτισμένο ουράνιο για εννέα πυρηνικές βόμβες.

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.