ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Iταλία: 22χρονη φοιτήτρια βρέθηκε νεκρή σε δίκτυο άρδευσης – Ένταλμα σύλληψης για τον αρραβωνιαστικό της

Από το βράδυ του Σαββάτου 10/11 η 22χρονη φοιτήτρια Τζούλια Τσεκετίν εξαφανίστηκε μαζί με τον συνομήλικο πρώην σύντροφό της, Φιλίπο Τουρέτα

Iταλία: 22χρονη φοιτήτρια βρέθηκε νεκρή σε δίκτυο άρδευσης – Ένταλμα σύλληψης για τον αρραβωνιαστικό της

Το πτώμα της εικοσιδυάχρονης Τζούλια Τσεκετίν βρέθηκε σήμερα, σε δίκτυο άρδευσης της βορειοανατολικής Ιταλίας, έξω από την πόλη Πορντενόνε μετά από πολλές μέρες ερευνών.

Η κοπέλα είχε εξαφανιστεί εδώ και μια εβδομάδα, δύο μόλις ημέρες πριν πάρει το πανεπιστημιακό πτυχίο της.

Οι υποψίες βάρυναν αμέσως τον αρραβωνιαστικό της, Φιλίππο Τουρρέττα, ο οποίος φέρεται να ζήλευε τον δυναμικό και δημιουργικό χαρακτήρα της.

Χθες, έγινε γνωστό ότι οι καραμπινιέροι έχουν στα χέρια τους βίντεο, στο οποίο ο Τουρρέττα χειροδικεί κατά της άτυχης Τζούλια, και στην συνέχεια την τραβά μέσα στο αυτοκίνητό του, αιμόφυρτη.

Σήμερα έγινε γνωστό ότι, σε βάρος του, εκδόθηκε διεθνές ένταλμα συλλήψης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πινακίδα του ι.χ. αυτοκινήτου του, φέρεται να καταγράφηκε από κάμερες στο ανατολικό Τιρόλο, στην Αυστρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.