ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιταλία: Απάτη ύψους 600 εκατομμυρίων ευρώ από «εταιρείες – φαντάσματα»

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, έχουν εκδοθεί 23 εντάλματα σύλληψης

Ιταλία: Απάτη ύψους 600 εκατομμυρίων ευρώ από «εταιρείες – φαντάσματα»

«Χρυσές» δουλειές» ύψους 600 εκατομμυρίων ευρώ είχαν κάνει «εταιρίες φαντάσματα» στην Ιταλία οι οποίες είχαν ζητήσει και λάβει πόρους από τα κονδύλια του Ιταλικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Τις έρευνες για την απάτη – μαμούθ πραγματοποίησε η εισαγγελία της Ρώμης και η οικονομική αστυνομία της Βενετίας, σε συνεργασία με αστυνομικές δυνάμεις της Ιταλίας, της Αυστρίας, της Ρουμανίας και της Σλοβακίας και τις ευρωπαϊκές δικαστικές αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, έχουν εκδοθεί 23 εντάλματα σύλληψης και η όλη αυτή απάτη οφείλεται στην δράση του οργανωμένου εγκλήματος, που είχε καταφέρει να καταστρατηγήσει τους κανόνες της ιταλικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας ώστε μέλη του να μπορούν να ζητούν χρηματοδοτήσεις που σχετίζονται με το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.