
Σε μια παραδοχή προχώρησε ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Ουκρανίας Κύριλο Μπουντάνοφ αναφερόμενος στην ρωσική παραγωγή πυραύλων. Όπως είπε η ρωσική πολεμνική βιομηχανία έχει φτάσει στο απόγειό της και δεν έχει χάσει την ικανότητα αυτή.
«Υπήρξε μια περίοδος κατά την οποία οι πυραυλικές επιθέσεις ήταν σπάνιες. Μετά από αυτό, η ρωσική βιομηχανία έφτασε στο αποκορύφωμά της. Δεν έχασε αυτή την ικανότητα.
Το Ιράν και η Βόρεια Κορέα δεν συμμετέχουν στην παραγωγή.»
Ukrainian Intel Chief Budanov:
For the United States, the main adversary — and this is already official information — is China.
They consider the deepening of cooperation between China and Russia a serious threat.
Therefore, there is a need to try to pull the Russian… pic.twitter.com/AkD5kPaztK
— Clash Report (@clashreport) December 27, 2025
Ακόμη ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Ουκρανίας ανέφερε σε συνέντευξή του σε αμερικανικό τηλεοπτικό σταθμό ότι το κύριο μέλημα των ΗΠΑ είναι να πάρουν την Ρωσία μακριά από τον «εναγκαλισμό» της με την Κίνα. «Αυτό είναι κοινός τόπος. Όλοι το γνωρίζουν» σημείωσε.
Είπε ο Μπουντάνοφ::
Ukrainian Intel Chief Budanov:
For the United States, the main adversary — and this is already official information — is China.
They consider the deepening of cooperation between China and Russia a serious threat.
Therefore, there is a need to try to pull the Russian… pic.twitter.com/AkD5kPaztK
— Clash Report (@clashreport) December 27, 2025
«Για τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο κύριος αντίπαλος και αυτό είναι ήδη επίσημη πληροφορία είναι η Κίνα.
Θεωρούν την εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ Κίνας και Ρωσίας σοβαρή απειλή.
Επομένως, υπάρχει ανάγκη να προσπαθήσουμε να αποσπάσουμε τη Ρωσική Ομοσπονδία. Δεν υπάρχει τίποτα το εξαιρετικό εδώ. Δεν ασχολείταιο όλος ο κόσμος με την Ουκρανία».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.