ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Καναδάς: Πυροβολισμοί σε σχολείο θηλέων στο Τορόντο – Αναζητούνται δύο νεαροί (βίντεο)

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί

Καναδάς: Πυροβολισμοί σε σχολείο θηλέων στο Τορόντο – Αναζητούνται δύο νεαροί (βίντεο)

Την άμεση κινητοποίηση των αρχών του Καναδά, προκάλεσαν δύο άνδρες που «άνοιξαν πυρ» στο Δημοτικό Σχολείο Bais Chaya Mushka στο Τορόντο.

Οι αξιωματικοί είπαν ότι το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 5 το πρωί της 25ης Μαΐου.

Η αστυνομία είπε ότι οι πυροβολισμοί έγιναν στο σχολείο που βρίσκεται στην οδό Dufferin και τη Finch Avenue West.

Τα προκαταρκτικά ευρήματα δείχνουν ότι οι ύποπτοι βγήκαν από ένα σκουρόχρωμο όχημα και «άνοιξαν πυρ» στο σχολείο, προκαλώντας ζημιές σε τμήμα του κτιρίου.

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Η αστυνομία είπε ότι θα παραμείνουν επί τόπου όσο θα ξεκινήσει η έρευνα και θα ζητήσει από όποιον έχει πληροφορίες να παρουσιαστεί.

Ο Paul Krawczyk της Task Force Guns and Gangs δήλωσε ότι ενώ η αστυνομία «δεν πρόκειται να αγνοήσει το προφανές», αυτό δεν διερευνάται ως έγκλημα μίσους αυτή τη στιγμή.

«Καταλαβαίνω απόλυτα ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει ανησυχία, φόβο και άγχος στην κοινότητα, ειδικά όταν συμβαίνει σε ένα σχολείο όπως αυτό», είπε ο Krawczyk, «ειδικά με τους μαθητές, τους γονείς και το προσωπικό».

«Θέλω η κοινότητα να γνωρίζει ότι η αστυνομία του Τορόντο θα διασφαλίσει ότι η κοινοτική ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας… η κοινότητα θα δει επίσης αξιωματικούς σε άλλα σχολεία, υψηλή ορατότητα σε συναγωγές, για να διασφαλίσει ότι το κοινό κατανοεί ότι η κοινοτική ασφάλεια είναι το νούμερο ένα για εμάς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.