ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κάνσας: Ένας καβγάς που πήρε διαστάσεις οδήγησε στο περιστατικό με τους πυροβολισμούς που στοίχισε την ζωή σε μία γυναίκα

Άλλοι 22 άνθρωποι τραυματίστηκαν

Κάνσας: Ένας καβγάς που πήρε διαστάσεις οδήγησε στο περιστατικό με τους πυροβολισμούς που στοίχισε την ζωή σε μία γυναίκα

Από ένα καβγά μετά τη παρέλαση για τη νίκη των Chiefs στο Super Bowl, άρχισαν οι πυροβολισμοί, ανέφερε η αστυνομία στο Κάνσας Σίτι.

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και άλλοι 22 άνθρωποι τραυματίστηκαν. Οκτώ είναι σε κρίσιμη κατάσταση, επτά σε σοβαρή και έξι με ελαφρά τραύματα.

Οι τραυματίες ήταν οκτώ έως 47 ετών ενώ τουλάχιστον οι μισοί είναι παιδιά κάτω των 16 ετών που χτυπήθηκαν από σφαίρες. Κανένα από τα τραυματισμένα παιδιά δεν διατρέχει κίνδυνο.

Μετά τους πυροβολισμούς τέθηκαν υπό κράτηση τρεις ύποπτοι, από τους οποίους δύο είναι ανήλικοι.

Η αστυνομία είπε ότι στο σημείο της ένοπλης συμπλοκής βρέθηκαν πυροβόλα όπλα, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τύπο των όπλων που χρησιμοποιήθηκαν.

Επιπλέον οι αρχές απέκλεισαν τη σύνδεση με τη τρομοκρατία.

Η γυναίκα που σκοτώθηκε ήταν η 43χρονη Λίζα Λόπες-Γκαλβάν και ήταν DJ.

Περισσότεροι από 800 αστυνομικοί περιπολούσαν στο κέντρο του Κάνσας Σίτι την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι παρακολουθούσαν την παρέλαση, η οποία κορυφώθηκε με συγκέντρωση έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό Union Station στο κέντρο της πόλης.

Έξω από τον σταθμό, ο οποίος ήταν στολισμένος στα κόκκινα και χρυσά χρώματα των Kansas City Chiefs, οι οποίοι κατέκτησαν την Κυριακή το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημά τους στο NFL, είχε στηθεί μια εξέδρα.

Η συγκέντρωση μόλις είχε τελειώσει γύρω στις 14:00 τοπική ώρα (20:00 ώρα Ελλάδας) όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί στα δυτικά του σταθμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βίντεο που αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο δείχνουν μέλη του πλήθους να αντιμετωπίζουν έναν από τους φερόμενους ως ύποπτους σε δρόμο κοντά στο σταθμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.