ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κίνα: Στη φάση της πρώτης πτήσης του το εμπορικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος (βίντεο)

Όλες οι δοκιμές που έγιναν στέφθηκαν με επιτυχία

Κίνα: Στη φάση της πρώτης πτήσης του το εμπορικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος (βίντεο)

Έτοιμο για την πρώτη του πτήση είναι το εμπορικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος HH-100 στην Κίνα. 

Σύμφωνα με την κοινοπραξία «the Aviation Industry Corporation of China» (AVIC), ένα νέο μοντέλο ενός εμπορικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους (UAS) που αναπτύχθηκε αποκλειστικά από την Κίνα, είναι έτοιμο να πετάξει για πρώτη φορά.

Το πολλαπλών χρήσεων μη επανδρωμένο εναέριο όχημα HH-100, ολοκλήρωσε πρόσφατα την τελευταία αυτοματοποιημένη δοκιμή τροχοδρόμησης του, όπως ανακοίνωσε η AVIC, που έχει ηγετικό ρόλο στην κατασκευή αεροσκαφών εντός της κινεζικής αγοράς.

Η συμπεριφορά του HH-100 ήταν σταθερή στην διάρκεια της δοκιμής, ενώ τα συστήματα αυτοματοποιημένου ελέγχου τροχοδρόμησης που διαθέτει δούλεψαν καλά, όπως ανακοίνωσε ο κατασκευαστής του.

Μετά από την επιτυχία της δοκιμής, το αναφερόμενο εναέριο μη επανδρωμένο σύστημα έχει εισέλθει στην φάση της πρώτης πτήσης του.

Το HH-100 αναπτύχθηκε από την AVIC XAC Commercial Aircraft Co., Ltd., στην πόλη Σιάν, που είναι η πρωτεύουσα της κινεζικής επαρχίας Σαανσί που βρίσκεται στα βορειοκεντρικά της Κίνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αναφερόμενο μη επανδρωμένο εναέριο σύστημα UAS αποτελείται από δύο βασικά τμήματα, το εναέριο μη επανδρωμένο όχημα, αλλά και τον επίγειο σταθμό ελέγχου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.