ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κιργιστάν: Ελικόπτερο Mi-8 συνετρίβη στην αεροπορική βάση Frunze-1 – Ένας νεκρός και επτά τραυματίες

Το δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (τοπική ώρα)

Κιργιστάν: Ελικόπτερο Mi-8 συνετρίβη στην αεροπορική βάση Frunze-1 – Ένας νεκρός και επτά τραυματίες

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Κιργιστάν μετά από πτώση στρατιωτικού ελικοπτέρου σε στρατιωτική βάση της πρωτεύουσας.

Από το δυστύχημα ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και επτά ακόμα τραυματίστηκαν.

«Στις 10:55 π.μ. τοπική ώρα (04:55 GMT) στην αεροπορική βάση Frunze-1, ένα ελικόπτερο Mi-8 συνετρίβη», ανέφερε σε δήλωση η υπηρεσία αεροπορίας της χώρας αυτής της Κεντρικής Ασίας.

«Ένας επιβαίνων σκοτώθηκε και άλλοι επτά τραυματίστηκαν», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρωτεύουσα φιλοξενεί αεροπορική βάση ενώ το MI-8 είναι στρατιωτικό ελικόπτερο σοβιετικής κατασκευής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.