ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κολοράντο: Αγνοούμενος πεζοπόρος βρέθηκε νεκρός μετά από 3 μήνες με τον σκύλο του να φυλάει το άψυχο σώμα του

Ο σκύλος επέζησε από θαύμα

Κολοράντο: Αγνοούμενος πεζοπόρος βρέθηκε νεκρός μετά από 3 μήνες με τον σκύλο του να φυλάει το άψυχο σώμα του

Από τον Αύγουστο αγνοούνταν ένας 71χρονος πεζοπόρος, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στα βουνά του Κολοράντο.

Στο πλευρό του ήταν ο πιστός του σκύλος, ο οποίος επέζησε από θαύμα στην άγρια φύση.

Ο Rich Moore και το λευκό Jack Russell του, ο Finney, είχαν ξεκινήσει για πεζοπορία στις 19 Αυγούστου στο Blackhead Peak, που βρίσκεται στα βουνά San Juan του νοτιοδυτικού Κολοράντο. Το πτώμα του αγνοούμενου βρήκε ένας κυνηγός στις 30 Οκτωβρίου.

Την επομένη της ανεύρεσης του πτώματος του Moore, μέλη του γραφείου του σερίφη της κομητείας Archuleta και της υπηρεσίας έρευνας και διάσωσης, πέταξαν στην περιοχή για να ανασύρουν το θύμα από το σημείο που βρισκόταν.

Ο πιστός σκύλος του Moore, ο οποίος επέζησε ως εκ θαύματος, μεταφέρθηκε σε τοπικό κτηνιατρείο και αργότερα επανενώθηκε με την οικογένειά του.

Η αιτία θανάτου της Moore δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά οι αρχές δήλωσαν ότι δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Denzer Gazette».

Μόλις η είδηση έγινε γνωστοί, πολλοί μπήκαν στο διαδίκτυο για να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και μοιράστηκαν πόσο ξεχωριστός σκύλος ήταν ο Finney.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εκπληκτικό που ο σκύλος έμεινε μαζί του. Είναι πραγματικά ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», έγραψε ένας χρήστης του διαδικτύου, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα έρευνας για την επιμονή τους». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.