ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρεμλίνο: Επί τάπητος το ουκρανικό ζήτημα στη συνάντηση Β.Πούτιν – Ρ.Τ.Ερντογάν

«Θα συζητηθούν οι τουρκικές προτάσεις για ειρηνευτικές διαδικασίες με την Ουκρανία»

Κρεμλίνο: Επί τάπητος το ουκρανικό ζήτημα στη συνάντηση Β.Πούτιν – Ρ.Τ.Ερντογάν

Στη συνάντηση του Ρώσου προέδρου με τον Τούρκο ομόλογό του, αύριο Πέμπτη στο Καζακστάν, αναφέρθηκε σήμερα ο σύμβουλος του Κρεμλίνου επί θεμάτων εξωτερικής πολιτικής, Γιούρι Ουσακόφ,

Οι δύο ηγέτες θα έχουν συνομιλίες κατά τις οποίες οι Τούρκοι θα παρουσιάσουν πιθανότατα ειρηνευτικές προτάσεις για την Ουκρανία, ανέφερε ο Γ. Ουσακόφ.

«Τώρα πολλοί λένε ότι οι Τούρκοι είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν άλλες πρωτοβουλίες στο πλαίσιο της διευθέτησης της ουκρανικής διένεξης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γ.Ουσακόφ.

«Οι Τούρκοι προσφέρουν διαμεσολάβηση. Εάν πραγματοποιούνταν (ρωσο-ουκρανικές) επαφές, θα γίνονταν σε τουρκικό έδαφος», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Υπάρχουν αναφορές στον Τύπο που λένε ότι η τουρκική πλευρά διατυπώνει συγκεκριμένες σκέψεις στο θέμα αυτό, και δεν αποκλείω ο Ρ.Τ.Ερντογάν να θίξει ενεργά το ζήτημα αυτό κατά την διάρκεια της συνάντησης στην Αστανά. Μας περιμένει λοιπόν, μια πολύ ενδιαφέρουσα και ελπίζω, χρήσιμη συζήτηση», συνέχισε ο σύμβουλος του Κρεμλίνου αναφερόμενος στο ουκρανικό ζήτημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι ο Ρ.Τ.Ερντογάν έχει συναντηθεί με τον Β.Πούτιν τρεις φορές τους τελευταίους τρεις μήνες και έχει τακτικές συνομιλίες και με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Ο Τούρκος πρόεδρος υποστηρίζει εδώ και καιρό τις συνομιλίες μεταξύ των δύο ανδρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.