ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Μόσχα προς Αθήνα: «Αν επιβάλετε πλαφόν στο τιμή του φ.α. θα σας επιβάλλουμε εμπάργκο»!

«Θα προχωρήσουμε με το φυσικό αέριο, όπως ακριβώς κάναμε με το πετρέλαιο» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Β.Πούτιν

Μόσχα προς Αθήνα: «Αν επιβάλετε πλαφόν στο τιμή του φ.α. θα σας επιβάλλουμε εμπάργκο»!

Η Ρωσία μετά την απόφαση της ΕΕ για επιβολή πλαφόν στην τιμή του φυσικού αερίου, προειδοποίηση, μεταξύ άλλων και την Αθήνα ότι θα επιβάλει εμπάργκο αν παραβιαστούν οι νόμοι περί ελεύθερου εμπορίου την διακίνηση του φυσικού αερίου.

Νωρίτερα οι υπουργοί Ενέργειας στις Βρυξέλλες συμφώνησαν για πλαφόν στα 180 ευρώ στην τιμή φυσικού αερίου και σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την τσεχική προεδρία, η συμφωνία θα τεθεί σε ισχύ από τις 15 Φεβρουαρίου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Βλαντιμίρ Πούτιν, Ν.Πεσκόφ τόνισε ότι οι προσπάθειες για τον καθορισμό ανώτατου ορίου στις τιμές του φυσικού αερίου είναι απαράδεκτες και θα υπάρξει η κατάλληλη απόφαση, ενώ προανήγγειλε και ένα διάταγμα για το πετρέλαιο.

«Οι αρχές είναι οι ίδιες και εδώ. Πρόκειται για παραβίαση της διαδικασίας της τιμολόγησης της αγοράς, για επέμβαση σε αυτήν. Οποιαδήποτε αναφορά στο ανώτατο όριο είναι απαράδεκτη. Θα χρειαστεί χρόνος για να σταθμιστούν προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά. Η διαδικασία για το πετρέλαιο δεν έχει τελειώσει ακόμα» δήλωσε ο Πεσκόφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Πούτιν, θα υπάρξει αντίδραση: «Θα προχωρήσουμε με το φυσικό αέριο, όπως ακριβώς κάναμε με το πετρέλαιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.