ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Λευκορωσία για την κατάρριψη του ουκρανικού πυραύλου S-300: «Απίθανο να εισήλθε κατά λάθος στη χώρα»

«Το Κίεβο προσπαθεί με κάθε μέσο να προκαλέσει μια περιφερειακή σύγκρουση» δήλωσε ο Αλεξάντρ Βόλφοβιτς

Λευκορωσία για την κατάρριψη του ουκρανικού πυραύλου S-300: «Απίθανο να εισήλθε κατά λάθος στη χώρα»

Ο γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Λευκορωσίας δήλωσε σε συνέντευξή του σήμερα ότι είναι «απίθανο» ο ουκρανικός αντιαεροπορικός πύραυλος που καταρρίφθηκε χθες Πέμπτη να εισήλθε από λάθος στον εναέριο χώρο της Λευκορωσίας.

«Το Κίεβο προσπαθεί με κάθε μέσο να προκαλέσει μια περιφερειακή σύγκρουση», δήλωσε ο Αλεξάντρ Βόλφοβιτς στη Λευκορωσική έκδοση του ρωσικού κρατικού πρακτορείου ειδήσεων Sputnik. «Ένα παράδειγμα αυτού είναι το πρόσφατο περιστατικό με την καταστροφή του ουκρανικού πυραύλου S-300».

«Υπάρχουν ελάχιστοι λόγοι να πιστέψουμε ότι αυτός εισήλθε στον εναέριο χώρο μας κατά λάθος. Φαίνεται ότι κάποιο σχέδιο υλοποιούσαν».

Το υπουργείο Άμυνας της Λευκορωσίας ανακοίνωσε χθες ότι η αντιαεροπορική άμυνά του κατέρριψε έναν ουκρανικό πύραυλο S-300 εδάφους αέρος κοντά στο χωριό Χαρμπάτσα στην περιφέρεια Μπρεστ, σε απόσταση περίπου 15 χιλιομέτρων από τα σύνορα Λευκορωσίας-Ουκρανίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.