ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Liberation: Πώς ο Παντσέρι έγινε ο «προξενητής» της Εύας Καϊλή και του Φραντσέσκο Τζόρτζι

Το παρασκήνιο της γνωριμίας της Εύας Καϊλή με τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζόρτζι αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα Liberation

Liberation: Πώς ο Παντσέρι έγινε ο «προξενητής» της Εύας Καϊλή και του Φραντσέσκο Τζόρτζι

Το «πρόσωπο» που βρίσκεται πίσω από τη γνωριμία και τη σχέση της Εύας καϊλή και του Φρατσέσκο Τζόρντι αποκαλύπτει η εφημερίδα Liberation.

Το ζευγάρι που βρίσκεται στη δίνη ενός μέγα σκανδάλου που συγκλονίζει την Ευρώπη και είναι εδώ και 3 μέρες προφυλακισμένο σε βελγικές φυλακές, έχει αποκτήσει μία κόρη στις αρχές του 2021.

«Υπαίτιος» για τη γνωριμία τους είναι ο Πιέρ Αντόνιο Παντσέρι, πρώην ευρωβουλευτής του S&D και πρόεδρος της ΜΚΟ «Fight Impunity», ο οποίος είναι το τρίτο άτομο που συνελήφθη για το QatarGate.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την Liberation, εικάζεται πως ο Παντσέρι σύστησε τον τότε κοινοβουλευτικό βοηθό του Φρατσέσκο Τζόρντι στην Εύα Καϊλή κατά τη διάρκεια ενός δείπνου. Έκτοτε, το ζευγάρι εντάχθηκε στο στενό κύκλο του πρώην ευρωβουλευτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.