ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Λονδίνο: Λήστεψαν υπό την απειλή όπλου πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή πυγμαχίας

Ο Αμίρ Καν είχε κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004

Λονδίνο: Λήστεψαν υπό την απειλή όπλου πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή πυγμαχίας

Ο πυγμάχος Αμίρ Καν έπεσε θύμα ληστείας, υπό την απειλή όπλου, το βράδυ της Δευτέρας, στο Λονδίνο.

Ο 35χρονος περιέγραψε στο Τwitter πώς τον λήστεψαν δύο άτομα, ενώ περπατούσε με τη σύζυγό του, Φαριάλ Μακντούμ.

«Μόλις μου πήραν το όπλο, υπό την απειλή όπλου, στο ανατολικό Λονδίνο, στο Λέιτον», έγραψε ο πυγμάχος.

«Πέρασα τον δρόμο με την Φαριάλ, ευτυχώς ήταν λίγα βήματα πίσω μου. Δύο άνδρες έτρεξαν προς το μέρος μου, μου ζήτησε το ρολόι μου ενώ με σημάδευε με όπλο στο πρόσωπο. Το βασικό είναι πως είμαστε και οι δύο ασφαλείς», συμπλήρωσε στην ανάρτησή του ο Αμίρ Καν.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία ανέφερε ότι κλήθηκε λίγο μετά τις 9μ.μ. της Δευτέρας στο Λέιτον. «Ένας άνδρας περίπου 30 ετών φέρεται να προσεγγίστηκε από δύο άνδρες, που τον απείλησαν με όπλο, προτού του κλέψουν το ρολόι του και διαφύγουν», επεσήμανε η ανακοίνωση, σημειώνοντας ότι δεν υπήρξαν αναφορές για πυροβολισμούς ή τραυματισμούς.

«Η αστυνομία έκανε έρευνα στην περιοχή. Σε αυτή την αρχική φάση δεν έχουν πραγματοποιηθεί συλλήψεις», ανέφεραν ακόμη οι αρχές.

Ο Αμίρ Καν είχε κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας, το 2004, ενώ στην επαγγελματική πυγμαχία ο Βρετανός είχε αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία light-welterweight.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.