Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Λίβανος: Ο στρατός ανακοινώνει ότι σκότωσε τρεις διαβόητους εμπόρους ναρκωτικών

 Επιδρομές στην Μπάαλμπεκ

Λίβανος: Ο στρατός ανακοινώνει ότι σκότωσε τρεις διαβόητους εμπόρους ναρκωτικών

Ο στρατός του Λιβάνου ανακοίνωσε σήμερα ότι σκότωσε τρεις διαβόητους εμπόρους ναρκωτικών κατά τη διάρκεια καταδίωξης στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας.

Σε ανακοίνωση, ο στρατός διευκρινίζει ότι «κατά τη διάρκεια της καταδίωξης ενός οχήματος που μετέφερε τα καταζητούμενα άτομα» στη συνοικία αλ Σαραουνέ, στην περιοχή Μπάαλμπεκ, «ξέσπασε ανταλλαγή πυρών μεταξύ αυτών και των στρατιωτών, προκαλώντας τον θάνατό τους».

«Τα άτομα αυτά περιλαμβάνονται στους πιο διαβόητους και στους πιο επικίνδυνους εμπόρους ναρκωτικών. Καταζητούνται επίσης για τον φόνο στρατιωτών, απαγωγές, πυρά κατά θέσεων και περιπολιών του στρατού, όπως και για ένοπλες ληστείες», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Επιδρομές στην Μπάαλμπεκ

Καθώς βρίσκεται σε μια περιοχή που τελεί υπό την επιρροή της Χεζμπολάχ –κινήματος υποστηριζόμενου από το Ιράν– η Μπάαλμπεκ, στον ανατολικό Λίβανο, γίνεται συχνά πεδίο ταραχών και συγκρούσεων μεταξύ ισχυρών αντίπαλων οικογενειών.

Ο στρατός διεξάγει συχνά επιδρομές στη Μπάαλμπεκ, κυρίως στην αλ Σαραουνέ, στο πλαίσιο υποθέσεων που συνδέονται με τη διακίνηση ναρκωτικών, με τις απαγωγές, τις κλοπές και άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Διευκρίνισε ότι προσπάθησε επανειλημμένα να συλλάβει τους άνδρες αυτούς, κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων στις οποίες στρατιώτες είχαν τραυματιστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.