Ελεύθερος ο Τσαγκαράκης! Βάστα Λαμάι!

Λιβύη: Oι Αρχές εντόπισαν συντρίμμια πυραύλων κοντά σε αγωγό πετρελαίου που «τυλίχθηκε» στις φλόγες

Πρόκειται για τον αγωγό πετρελαίου Sharara

Λιβύη: Oι Αρχές εντόπισαν συντρίμμια πυραύλων κοντά σε αγωγό πετρελαίου που «τυλίχθηκε» στις φλόγες

Οι Αρχές της Λιβύης ανακοίνωσαν πως εντόπισαν συντρίμμια πυραύλων κοντά σε αγωγό πετρελαίου που «τυλίχθηκε» στις φλόγες.

Ειδικότερα, το υπουργείο Εσωτερικών της Λιβύης δήλωσε ότι εντόπισε εκρηκτικά βλήματα κοντά στον αγωγό πετρελαίου Sharara μετά από πυρκαγιά που διέκοψε τις ροές, αναγκάζοντας την αναδρομολόγηση και το κλείσιμο της εξόδου El Feel, επηρεάζοντας 380.000-410.000 βαρέλια την ημέρα.

Οι έρευνες υποδηλώνουν ότι τα πυρομαχικά προέρχονται από τον πολλαπλασιασμό όπλων του Ανατολικού Μπλοκ στη Λιβύη, υποδεικνύοντας εσωτερικό σαμποτάζ και όχι εξωτερική επίθεση, όπως επιβεβαιώνεται από δημοσιεύματα του Reuters.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.