ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Λονδίνο: Άνδρας με σπαθί μαχαίρωσε άτομα στο σταθμό του Μετρό

Ο σταθμός του μετρό Hainault στο Ilford έκλεισε από την αστυνομία

Λονδίνο: Άνδρας με σπαθί μαχαίρωσε άτομα στο σταθμό του Μετρό

Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σε σταθμό του μετρό στο βορειοανατολικό Λονδίνο, όπου αρκετοί άνθρωποι δέχθηκαν επίθεση.

Ένας 36χρονος συνελήφθη στο Λονδίνο καθώς εθεάθη να περιφέρεται στους δρόμους του Hainault με ένα σπαθί.

Οι ενέργειες του 36χρονου υπόπτου προκάλεσαν την αντίδραση σε κρίσιμο περιστατικό, ωθώντας τις αστυνομικές αρχές να επέμβουν γρήγορα. Οι αρχές ειδοποιήθηκαν για το εξελισσόμενο χάος λίγο πριν από τις 7 π.μ., υπογραμμίζοντας τον ξαφνικό και ανησυχητικό χαρακτήρα των γεγονότων.

Στον απόηχο του περιστατικού, ο σταθμός του μετρό Hainault, που βρίσκεται στην περιοχή της αναταραχής, σφραγίστηκε αμέσως από την αστυνομία, διακόπτοντας τη ροή των επιβατών και ενισχύοντας το αίσθημα ανησυχίας στην τοπική κοινωνία.

Οι κάτοικοι είπαν ότι ξύπνησαν από «πολλές φωνές», «διαπεραστικές κραυγές» και έναν άνδρα «καλυμμένο με αίμα» έξω από τα σπίτια τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.