
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, ανακοίνωσε ότι έδωσε εντολή στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας να πλήξουν στόχους της Χεζμπολάχ στην Βηρυτό.
Σε δημόσια δήλωσή του, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός τόνισε ότι το Ισραήλ δεν πρόκειται να επιτρέψει επιθέσεις κατά των πολιτών του, ενώ υπογράμμισε πως οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν τόσο στη νότια περιοχή του Λιβάνου όσο και σε σημεία όπου, όπως ανέφερε, υπάρχουν οχυρώσεις της οργάνωσης.
Ο Μ.Νετανιάχου υποστήριξε ότι οι στρατιωτικές επιχειρήσεις εντείνονται με στόχο την εξουδετέρωση υποδομών της Χεζμπολάχ, προσθέτοντας ότι η ισραηλινή πλευρά είναι αποφασισμένη να αποκαταστήσει την ασφάλεια των κατοίκων των βόρειων περιοχών της χώρας.
Η κατάσταση στην περιοχή παραμένει τεταμένη, με τις επιχειρήσεις να συνεχίζονται και τις ανησυχίες για περαιτέρω κλιμάκωση να εντείνονται.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.