ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Μ.Ζαχάροβα: “Το αμερικανικό πακέτο βοήθειας στην Ουκρανία θα προκαλέσει νέες κρίσεις”

“Αφορά άμεση υποστήριξη τρομοκρατικών δραστηριοτήτων”

Μ.Ζαχάροβα: “Το αμερικανικό πακέτο βοήθειας στην Ουκρανία θα προκαλέσει νέες κρίσεις”

Η Μαρία Ζαχάροβα σχολίασε με δηκτικό τρόπο την έγκριση από τις ΗΠΑ πακέτου βοήθειας προς Ουκρανία, Ισραήλ και Ταϊβάν ως «κίνδυνο για την παγκόσμια ειρήνη».

Η Μόσχα κατήγγειλε το Σάββατο την έγκριση από την αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων ενός πακέτου βοήθειας 95 δισ. δολαρίων από τις ΗΠΑ προς την Ουκρανία, το Ισραήλ και την Ταϊβάν. Την ίδια στιγμή αναμένεται η Ρωσία να εντείνει τις προσπάθειές της, πριν αρχίσουν να εισρέουν όπλα και πυρομαχικά στην Ουκρανία.

«Η χορήγηση στρατιωτικής βοήθειας των ΗΠΑ στην Ουκρανία, το Ισραήλ και την Ταϊβάν θα επιδεινώσει τις παγκόσμιες κρίσεις», δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα στο Telegram.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ίδια χαρακτήρισε τη βοήθεια προς το Κίεβο «άμεση υποστήριξη τρομοκρατικών δραστηριοτήτων» και είπε ότι η βοήθεια προς την Ταϊβάν αντιπροσωπεύει «παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις της Κίνας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.