ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Μαδαγασκάρη: Τουλάχιστον 32 νεκροί από επίθεση ζωοκλεφτών

Αναπτύχθηκε ο στρατός για τον εντοπισμό των δραστών

Μαδαγασκάρη: Τουλάχιστον 32 νεκροί από επίθεση ζωοκλεφτών

Τουλάχιστον 32 άνθρωποι σκοτώθηκαν αφού ζωοκλέφτες έβαλαν φωτιά σε σπίτια σε ένα χωριό βόρεια της πρωτεύουσας Ανταναναρίβο με τον πρόεδρο της Μαδαγασκάρης να δεσμεύεται σήμερα ότι οι ένοχοι θα τιμωρηθούν για αυτή τη «σφαγή».

«Πρέπει να εντοπίσουμε τους δράστες αυτής της σφαγής και να τους καταδικάσουμε σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο», ανέφερε σε μήνυμά του ο πρόεδρος Άντρι Ρατζοελίνα. «Ο στρατός της Μαδαγασκάρης αναλαμβάνει όλες τις ευθύνες του για να σώσει τον πληθυσμό και να εντοπίσει τους κακοποιούς», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, 32 άνθρωποι σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίστηκαν κατά την επίθεση μιας συμμορίας περίπου 12 ληστών στο χωριό Αμπολοτακαρακέλι, στην κοινότητα Ανκαζομπέ, περίπου 75 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας, την Παρασκευή.

Στρατιωτικά ελικόπτερα έχουν αναπτυχθεί για να εντοπίσουν τους υπόπτους και να βοηθήσουν τις χερσαίες στρατιωτικές δυνάμεις να ερευνήσουν την περιοχή Ανκαζομπέ, δήλωσε η αστυνομία.

Οι δράστες συγκέντρωσαν τα θύματα μέσα σε τρία σπίτια προτού τους πυρπολήσουν, είπε η αστυνομία. Οι τρεις τραυματίες νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας σε τοπικό νοσοκομείο.

Σε ένα μικρό λόφο, το χωριό Αμπολοτακαρακέλι αποτελείται από λίγες δεκάδες σπίτια με αχυροσκεπές. Τηλεοπτικά πλάνα έδειξαν τρία σπίτια να έχουν καεί ολοσχερώς, ενώ μόνο τμήματα των τοίχων να παραμένουν όρθια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα νησί στον Ινδικό Ωκεανό, η Μαδαγασκάρη είναι μια από τις φτωχότερες χώρες στον κόσμο με χρόνια προβλήματα ανασφάλειας, ιδιαίτερα από ζωοκλέφτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.