Μαϊάμι: 28χρονος παιδόφιλος που είναι και ύποπτος για δύο δολοφονίες ζητάει λεφτά για να δώσει συνεντεύξεις

Ο προφυλακισμένος άνδρας μεταξύ άλλων τονίζει ότι περνάει «δύσκολα» πίσω από τα κάγκελα φυλακών

Μαϊάμι: 28χρονος παιδόφιλος που είναι και ύποπτος για δύο δολοφονίες ζητάει λεφτά για να δώσει συνεντεύξεις
Ο παιδόφιλος Κέγκαν Κλάιν που βρίσκεται προφυλακισμένος και θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία δύο νεαρών κοριτσιών ηλικίας 13 και 14 ετών παραπονιέται ότι η ζωή στη φυλακή είναι «δύσκολη».

Μάλιστα ο 28χρονος άνδρας που βρίσκεται προφυλακισμένος για υποθέσεις παιδικής πορνογραφίας ζητάει μετρητά για να παραχωρήσει συνεντεύξεις καθώς και χάρες σεξουαλικού περιεχομένου από γυναίκες που του γράφουν γράμματα.

Στο μεταξύ εκτιμούν ότι είναι ύποπτος για τη δολοφονία των δύο κοριτσιών χάρη σε συγκεκριμένα στοιχεία. Πιο συγκεκριμένα θεωρούν ότι τα δύο κορίτσια συνομίλησαν με τον 28χρονο ο οποίος χρησιμοποιώντας φωτογραφίες ενός μοντέλου ήθελε να τις δελεάσει προκειμένου να τον συναντήσουν και να κάνουν σεξ.

Μάλιστα άλλο ένα στοιχείο που ενισχύει τη θεωρία τους είναι ότι το σημείο που βρέθηκαν νεκρές οι ανήλικες είναι κοντά στο σπίτι του 28χρονου.  Παράλληλα οι αστυνομικές αρχές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας έκαναν έρευνες σε ένα ποτάμι που βρισκόταν κοντά στο σπίτι του παιδόφιλου ενώ σύμφωνα με ένα ένταλμα έρευνας οι ανήλικες προτού πεθάνουν είχαν χάσει πολύ αίμα.

Ζήτησε 400 δολάρια για να μιλήσει για τις δολοφονίες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως ο Κλάιν ζήτησε 400 δολάρια από τη δημοσιογράφο Έιν Κέιν και τον δικηγόρο Κέβιν Γκρίνλι που παρουσιάζουν το Podcast The Murder Sheet προκειμένου να μιλήσει για τις δύο δολοφονίες. Αυτό που προξένησε εντύπωση ήταν ότι ούτε ομολόγησε αλλά ούτε αρνήθηκε την εμπλοκή του ενώ τους έκανε παράπονα λέγοντας ότι περνούσε «δύσκολα» στις φυλακές, ενώ «πεινούσε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.