Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Μάικλ Σάβατζ: «Κάτι δεν πάει καθόλου καλά με την υπόθεση της σύλληψης του δολοφόνου του Κερκ»

«Είναι δυνατόν να έτρεξε με την κάννη στο παντελόνι του;»

Μάικλ Σάβατζ: «Κάτι δεν  πάει καθόλου καλά με την υπόθεση της σύλληψης του δολοφόνου του Κερκ»

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 00:00) Λάβρος κατά πάντων ο Michael Savage κατά κόσμον Michael Weiner, ραδιοφωνικός παραγωγός και πολιτικός σχολιαστής στις ΗΠΑ.

Ο Savage αναφέρει ότι η εξιστόρηση των γεγονότων από το FBI γύρω από τον Τάιλερ Ρόμπινσον έχει πολλά κενά καθώς σύμφωνα με αυτή ο φερόμενος δολοφόνος του Τσάρλι Κερκ αποσυναρμολόγησε το όπλο με το οποίο σκότωσε τον Κερκ ένα Mauser .30-06, έτρεξε στην οροφή όπου είχε πυροβολήσει, πήδηξε κάτω και στη συνέχεια έτρεξε σε ένα δασύλλιο που ήταν εκεί κοντά συναρμολόγησε εκ νέου το όπλο για να το αφήσει εκεί.

Το αφήγημα αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο δεν του φαίνεται λογικό.

Είπε ο Savage

«Κάτι δεν πάει καλά. Ξέρω ότι δεν πρέπει να το πω αυτό. Ρισκάρω πάρα πολύ να αντιμετωπίσω το FBI, το μαγικό FBI.

Κάτι όμως δεν πάει καλά με αυτό που μόλις άκουσα. Δηλαδή, αυτο που είδα. Ήλπιζα ότι είχαν πιάσει τον μπάσταρδο που πυροβόλησε τον Τσάρλι. Έτσι είδαμε ένα βίντεο με ένα άτομο να πηδάει από την οροφή. Το βίντεο φάνηκε αληθινό. Ωστόσο, δεν υπήρχε όπλο στο χέρι του.

Το Mauser δεν χαλάει πολύ εύκολα. Παρεμπιπτόντως, για όσους από εσάς που γνωρίζετε για όπλα, κάτι δεν πάει καλά με όλο αυτό.

Προσπαθούν να ισχυριστούν ότι αφαίρεσε την κάννη από το Mauser και τοποθέτησε τον κορμό και το κοντάκι στο σακίδιό του και την κάννη κάπου στο παντελόνι του, όλα αυτά μέσα σε δύο δευτερόλεπτα.

Δεν είναι εύκολο να αφαιρέσεις μια κάννη Mauser.

Δεν ακούμε ούτε βλέπουμε την πραγματικότητα. Και παρεμπιπτόντως, η φωτογραφία του όπλου που φέρεται να έμεινε στο δάσος δείχνει την κάννη τοποθετημένη ξανά.

Υποτίθεται λοιπόν ότι κάποιος τρέχει αφού σκότωσε τον Τσάρλι Κερκ, και σταματάει στο δάσος για να ξανατοποθετήσει μια κάννη και μετά την αφήνει να την βρούμε εμείς;

Να τη βρει το FBI; . Δεν πιστεύω λέξη από όλα αυτά.

Δεν πρέπει να το κάνω αυτό. Ξέρω ότι θέτω τον εαυτό μου σε κίνδυνο, αλλά δεν αντέχω άλλο. Δεν αντέχω τις ανοησίες που μας λέει ψέματα αυτή η κυβέρνηση. Κάτι δεν πάει καλά.

Βρήκαν το τουφέκι και παίρνουν τα αποτυπώματα. Είσαι ηλίθιος; Είσαι τόσο ηλίθιος; Είσαι τόσο χαζός;

Ο άντρας πηδάει από την οροφή. Δεν υπάρχει τουφέκι εκεί. Ω, μα είναι στο σακίδιό του.

Σου είπα μόλις, ηλίθιε, ότι αυτό το τουφέκι δεν χαλάει τόσο εύκολα. Και μετά υποτίθεται ότι πρέπει να το ξανασυναρμολογήσει όσο τρέχει εκεί έξω;

Περίμενε, θα σταματήσω τώρα, θα το ξανασυναρμολογήσω και θα το αφήσω στο δάσος σε ένα κουτί, τυλιγμένο σε μια πετσέτα. Α, και τα μηνύματα στα φυσίγγια. Κάτι δεν πάει καλά με όλη αυτή την εικόνα.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.