ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μακελειό στη Μόσχα: «Οι τρομοκράτες έπεσαν με το αυτοκίνητό τους πάνω σε 4μελή οικογένεια – Στους 139 οι νεκροί»

Βρέθηκαν δύο καλάσνικοφ AK-74, περισσότερα από 500 φυσίγγια, 28 γεμιστήρες με φυσίγγια και φιάλες με υπολείμματα βενζίνης

Μακελειό στη Μόσχα: «Οι τρομοκράτες έπεσαν με το αυτοκίνητό τους πάνω σε 4μελή οικογένεια – Στους 139 οι νεκροί»

Ο επικεφαλής της ρωσικής ερευνητικής επιτροπής, Αλεξάντερ Μπαστρίκιν κατά τη διάρκεια ενημέρωσης που παρείχε στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν νωρίτερα σήμερα Δευτέρα, για το μακελειό στο Crocus City Hall αποκάλυψε πως οι τρομοκράτες κατά την έξοδο από το πάρκινγκ έπεσαν με το αυτοκίνητό τους πάνω σε μια 4μελή οικογένεια.

«Τα πρώτα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν ότι η τρομοκρατική επίθεση ήταν προσεκτικά σχεδιασμένη και προετοιμασμένη. Από την επίθεση σκοτώθηκαν 139 άνθρωποι», ανέφερε ο Μπαστρίκιν, προσθέτοντας πως «οι 137 πέθαναν στον τόπο της τρομοκρατικής επίθεσης και δύο πέθαναν σε νοσηλευτικά ιδρύματα. 40 άνθρωποι πέθαναν από τραύματα πυροβολισμών, δύο από συνδυασμό τραυμάτων από πυροβολισμούς και μαχαιριές. Ως αποτέλεσμα της πυρκαγιάς, 45 άνθρωποι πέθαναν από την έκθεση στην πυρκαγιά».

Παράλληλα, ο Μπαστρίκιν μίλησε και για τη διαφυγή των τρομοκρατών από τον χώρο του μακελειού, λέγοντας πως «κατά την έξοδο από το πάρκινγκ με το αυτοκίνητό τους, οι εγκληματίες χτύπησαν με μεγάλη ταχύτητα πεζούς: μια οικογένεια με δύο μικρά παιδιά. Τα παιδιά τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο».

Όταν συνελήφθησαν οι τρομοκράτες, βρέθηκαν δύο τουφέκια καλάσνικοφ AK-74, περισσότερα από 500 φυσίγγια, 28 γεμιστήρες με φυσίγγια και φιάλες με υπολείμματα βενζίνης, πρόσθεσε ο Μπαστρίκιν κατά την αναφορά του στον Πούτιν.

Από εκεί και πέρα, συνολικά 52 άτομα που τραυματίστηκαν από την τρομοκρατική επίθεση έχουν πάρει εξιτήριο από τα νοσοκομεία, ενώ άλλα 93 παραμένουν σε νοσηλεία, μεταξύ των οποίων πέντε παιδιά, δήλωσε η αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Τατιάνα Γκολίκοβα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.